Filmvilág blog

Tévéajánló - Péntek (09.23.)

2016. szeptember 23. - Orosdy Dániel

A fürdőigazgató
Várkonyi Gábor tévéjátéka Bertha Bulcsú forgatókönyvéből. Szereplők: Garas Dezső, Bodrogi Gyula, Bánhidi László, Bujtor István, Tábori Nóra.
Vetítik: Duna World - 11:50

Angyalok városa
Wim Wenders klasszikusának, a Berlin felett az égnek sajátos, álomgyári remake-je Nicolas Cage, Meg Ryan, Dennis Franz és Colm Feore főszereplésével. Lehetne sokkal rosszabb is.
Vetítik: Viasat3 - 21:00

Mint a hurrikán
Romantikus film Sandra Bullockkal, Ben Affleckkel, Steve Zahnnel, Blythe Dannerrel és Ronny Cox-szal.
Vetítik: TV2 - 22:00

Ízek palotája
A valós eseményekre épülő filmben egy kiváló szakácsnő élete nagy lehetőségét kapja meg: ő lesz a francia köztársasági elnök személyes szakácsa. Christian Vincent rendezése. (BS)
Az ínycsiklandó étkekről szóló párbeszédek, és a szövegelést – a szájtépős szexkomédiákban elcsattanó csókokhoz hasonlóan – meg-megszakító nyálcsorgató közelképek a kakukkfüves rántottáról, nem pótolhatják a történetet.(Pálos Máté kritikája a Filmvilág 2012/11. számában olvasható.)
Vetítik: Duna - 23:15

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr8211737049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása