Filmvilág blog

Tévéajánló - Kedd (09.20.)

2016. szeptember 20. - Orosdy Dániel

Az aranyifjú
Málnay Levente tévéfilmje Hunyady Sándor műve nyomán, Ernyey Béla, David McCallum és Britt Ekland főszereplésével.
Vetítik: Duna World - 11:25

Lánctalpak
Gordon Hessler koprodukcióban készült háborús drámája a cserkasszi katlanból való német kitörésről, Sven Hassel regénye nyomán. Importsztárok (az erős B-kategóriából): David Carradine, Bruce Davison, David Patrick Kelly, Oliver Reed, Jay O. Sanders.
Vetítik: Film Mánia - 21:00

Piszkos melók
Craig Viveiros filmjében egy balhés kamasz (Jack O'Connell – Skins, United) összetöri anyja élettársának autóját, aki büntetésből beosztja egy üzlettársa (Tim Roth) mellé sofőrnek. Menetközben derül ki, hogy az „üzlettárs” valójában bérgyilkos. (BS)
Az egyre feszesebb thrillerbe átcsapó produkció ugyan vizuálisan nem túl ingergazdag, kimondottan örömteli látni, hogy az alkotók képesek tényleg váratlan fordulatokkal új ösvényekre terelni egy eleinte sablonosnak ígérkező történetet. (Roboz Gábor kritikája a Filmvilág 2013/07. számában olvasható.)
Vetítik: Film Mánia - 23:00

Hová lett Toto baby?
A Mi történt Baby Jane-nel? paródiája Toto főszereplésével.
Vetítik: Duna - 02:40

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr7111728237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása