Filmvilág blog

Tévéajánló - Péntek (07.22.)

2016. július 22. - Orosdy Dániel

A messziről jött ember
Marton László Veszprémi Televíziós Fesztiválon díjazott tévéjátéka Vészi Endre forgatókönyvéből, Páger Antallal, Tolnay Klárival, Csomós Marival, Őze Lajossal, Kútvölgyi Erzsébettel, Moór Mariannával, Szombathy Gyulával.
Vetítik: Duna World - 11:45

Stephen King: Halálsoron
Frank Darabont harmadik Stephen King-adaptációja a The Woman in the Room és A remény rabjai után, Tom Hanks, Michael Clarke Duncan, David Morse, Bonnie Hunt, James Cromwell, Michael Jeter, Graham Greene, Harry Dean Stanton, Gary Sinise, Sam Rockwell, Jeffrey DeMunn és Barry Pepper főszereplésével. Népszerűsége megkérdőjelezhetetlen.
Vetítik: Viasat3 - 21:00

Üvegtigris 3
"Szakállas a vígjátéki alapszituáció, nem is tartogat semmi újdonságot, de nem is férnének nagy úttörések a koncepcióba. Marad tehát a könnyeden lengedező sztori és az erre kényelmesen felfekvő, jól méretezett poénok." (Alföldi Nóra kritikája a Filmvilág 2011/01. számában olvasható.)
Vetítik: TV2 - 21:25

Bárcsak
Romantikus fantasy Jennifer Love Hewitt-tel, Paul Nicholls-szal és Tom Wilkinsonnal.
Vetítik: Duna - 00:10

Hétmérföldes szerelem
Romantikus komédia egy távkapcsolatról, Drew Barrymore és Justin Long főszereplésével.
Vetítik: RTL Klub - 00:30

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr638905634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása