Filmvilág blog

Tévéajánló - Szerda (07.13.)

2016. július 13. - Orosdy Dániel

Kedves hazug
Fehér György tévéfilmje Tolnay Klárival (Mrs. Campbell, a híres színésznő szerepében) és Mensáros Lászlóval (G. B. Shaw szerepében).
Vetítik: Duna World - 11:30

Vissza a jövőbe
[Gy]akorlatilag megunhatatlan - az okos műfaji játékoktól és a frappáns popkulturális utalásoktól a remek forgatókönyvön át az ikonikus szereplőgárdáig ebben a moziban minden a helyén van. (...) ez az idén harmincadik születésnapját ünneplő mozi ma is ugyanolyan jó, sőt, ha lehet még jobb szórakozás, mint volt 1985-ben. (Huber Zoltán, 2015-ben)
Robert Zemeckis klasszikus sci-fi-vígjátéka Michael J. Fox-szal és Christopher Lloyddal. További szereplők: Lea Thompson, Crispin Glover, Thomas F. Wilson, Billy Zane. (OD, régebben)
Vetítik: TV2 - 21:20

Húsz óra
Fábri Zoltán Velencében és Moszkvában egyaránt elismert klasszikusa Sánta Ferenc regénye nyomán, remek színészekkel.
Vetítik: Duna - 21:40

A Buddenbrook ház
Thomas Mann híres regényének nem különösebben magasra taksált filmváltozata a mindig remek Armin Mueller-Stahl-lal.
Vetítik: Duna - 00:05

13 kísértet
Harmatos horror Joel Silver és Robert Zemeckis producerektől egy William Castle-klasszikus nyomán. Szereplők: Tony Shalhoub, Embeth Davidtz, Matthew Lillard, Shannon Elizabeth, F. Murray Abraham.  
Vetítik: TV2 - 03:20

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr258884216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cukkmukk 2016.07.13. 15:47:01

Látom ez a nyári szezon megint az ismétlésekről szól. Mondjuk valahol érthető... Az viszont meglepett (valahol olvastam, onnan tudom), hogy a HBO úgy ment most rá a krimikre, hogy a GO-n regisztráció és előfizetés nélkül elérhetővé tette a "True detective" és a "Drót" teljes első évadát, és friss ropogós "The Night of" első részét! bit.do/crimemania
süti beállítások módosítása