Filmvilág blog

Tévéajánló - Vasárnap (07.03.)

2016. július 03. - Orosdy Dániel

Fiú a Marsról
Dráma Menno Meyjes rendezőtől John Cusackkel (akivel korábban a Maxon is együtt dolgoztak), valamint Amanda Peettel és Joan Cusackkel.
Vetítik: RTL Klub - 15:45

Már megint Te
Andy Fickman (A Boszorkány-hegy, Micsoda srác ez a lány!) romkomjában a Kristen Bell által alakított Marninek meg kellene barátkoznia a gondolattal, hogy bátyja leendő felesége (Odette Yustman) az ő legnagyobb középiskolai riválisa lesz. Hogy hogynem, a menyasszony nagynénije (Sigourney Weaver) pedig Marni anyjának (Jamie Lee Curtis) egykori ősellensége. (BS)
Sajnos a végkifejletre kicsorbul a szatirikus él és a két horror-ikon beígért fizikai küzdelme is elmarad, átadva a helyet egy szolidra vett közös lubickolásnak a kortárs romkomok langyos vizében. (Varró Attila kritikája a Filmvilág 2010/12 számában olvasható.)
Vetítik: RTL Klub - 19:50

Artúr király
Antoine Fuqua történelmi akciófilmje. Artúrt Clive Owen alakítja. További szigorú arcok: Mads Mikkelsen, Til Schweiger, Ray Winstone, Joel Edgerton, Hugh Dancy. A jócsaj: Keira Knightley.
Vetítik: Duna - 21:00

A romlás virágai
Fészbúk láv, fészbúk film, politika és iPhone eplikéjsönök – a Magyarországon született (de Svédországban és Dél-Afrikában nevelkedett) debütfilmes rendező igazán naprakész, szaftosnak ígérkező románcát csupa státusz ápdéttel és YouTube videóval spékeli meg. Ráadásul olyan trendi, hogy a napi fészbúkpolitizálást is beemeli filmjébe. Főhőse egy teheráni lány, akit szülei Párizsba küldenek, ahol megszabadulva otthoni erényövétől rögtön bele is szeret szállodájának egyik alkalmazottjába. Love-sztorijuk közepette a teheráni zavargásokat figyelik on-line – tuti melodráma, gyönyörű főszereplőkkel. (AN)
Vetítik: m2 - 21:05

romlas_viragai.jpg

Csak szex és más semmi
Goda Krisztina népszerű romantikus vígjátéka Csányi Sándor, Schell Judit és Dobó Kata főszereplésével.
Vetítik: RTL Klub - 21:45

Ugrásra készen
Romantikus vígjáték Sarah Jessica Parkerrel, Ben Stillerrel, Eric Schaefferrel (egyben társíró-rendező) és Elle Macphersonnel.
Vetítik: TV2 - 22:10

Original Láger
Simonyi Balázs kisjátékfilmje, minden bizonnyal Háy János műve nyomán.
Vetítik: m2 - 23:10

Goya kísértetei
Milos Forman szolid remekműve. Főszereplők: Javier Bardem, Natalie Portman, Stellan Skarsgard, Randy Quaid, Michael Lonsdale.
Vetítik: Duna - 23:10

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr378835686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása