Filmvilág blog

Tévéajánló - Szerda (06.22.)

2016. június 22. - Orosdy Dániel

Lakótelepi mítoszok
Felvidéki Judit tévéjátéka Békés Pál forgatókönyvéből. Szereplők: Mikó István, Kiss Mari, Komlós Juci, Pártos Erzsi, Koncz Gábor, Őze Lajos, Gelley Kornél, Horváth Sándor, Szekeres Ilona, Ujlaki Dénes.
Vetítik: Duna World - 11:15

Harley Davidson és a Marlboro Man
Avagy a lefelé vezető út kezdete: Mickey Rourke utolsó jegyzett főszerepeinek egyike a nagy visszatérést jelentő A pankrátor előtt. (A sztártárs Don Johnson visszatérésből csak egy kisebbfajtát könyvelhetett el a Django elszabadullal.)
Vetítik: Film+ - 17:00

Az utolsó mágnás
Jing Wong elismert kosztümös drámája Chow Yun-fat és Sammo Hung főszereplésével.
Vetítik: Viasat3 - 21:00

Beverly Hills-i zsaru 3.
A lagymatag harmadik rész. John Landis rendező nem volt formában, amiben az is közrejátszhatott, hogy a derék Eddie állítólag megverte a forgatáson. Akik még visszatértek: Judge Reinhold, Bronson Pinchot. Új belépők: Héctor Elizondo, Theresa Randle, Joey Travolta, John Saxon. Cameo-szerepben feltűnő filmes haverok: Peter Medak, Arthur Hiller, Ray Harryhausen, Barbet Schroeder, John Singleton, Joe Dante, George Lucas. Forgatókönyv: Steven E. de Souza.
Vetítik: TV2 - 21:20

Arctalan ellenség
Andrew Niccol Arany Oroszlánra jelölt filmje Ethan Hawke, January Jones, Zoë Kravitz, Bruce Greenwood és Peter Coyote főszereplésével.
Vetítik: Film+ - 22:50

Constantine - A démonvadász
A népszerű képregény korrekt filmadaptációja Keanu Reeves-szel a címszerepben. További szereplők: Rachel Weisz, Shia LaBeouf, Djimon Hounsou, Tilda Swinton, Michelle Monaghan, Peter Stormare.
Vetítik: Viasat3 - 23:30

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr548830570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása