Filmvilág blog

Tévéajánló - Péntek (05.27.)

2016. május 27. - Orosdy Dániel

Családi dráma
Lengyel György tévéjátéka Tabi László forgatókönyve nyomán, Márkus Lászlóval, Váradi Hédivel, Dajka Margittal, Sztankay Istvánnal, Egri Istvánnal, Körmendi Jánossal és Andaházy Margittal.
Vetítik: Duna World - 11:40

A nyolcadik utas: a Halál - Rendezői változat
A sci-fi horror óriási sikert aratott alapműve, minden idők egyik legjobb mozija, egyben a Ridley Scott és Sigourney Weaver pályájának nagy lökést adó alkotás -- ezúttal az érdekes, nívós, de összességében gyengébb rendezői változatban. A sorozatról itt okoskodtunk, az Alien gyökereiről itt.
Vetítik: Viasat3 - 21:00

Dark City
Alex Proyas kultikus sci-fije Rufus Sewell, Kiefer Sutherland, Jennifer Connelly és William Hurt főszereplésével.
Vetítik: AXN - 21:00

Közelebb
Mike Nichols elismert romantikus drámája Patrick Marber díjnyertes színdarabja alapján. A főszerepeket Julia Roberts, Jude Law, Natalie Portman és Clive Owen alakítja.
Vetítik: Film Mánia - 23:05

A hét pszichopata és a Si-cu
Martin McDonagh túlgondolt, de szerethető filmje (kb. thriller és Hollywood-szatíra egy árért, a "tarantinoesque" jegyében) Colin Farrell-lel, Sam Rockwell-lel, Christopher Walkennel és Woody Harrelsonnal. További szereplők: Abbie Cornish, Kevin Corrigan, Harry Dean Stanton, Zeljko Ivanek, Tom Waits, Olga Kurylenko.
Vetítik: Duna - 00:15

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr298750046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása