Filmvilág blog

Tévéajánló - Szerda (05.04.)

2016. május 04. - Orosdy Dániel

Viszontlátásra, drága
Maár Gyula tévéfilmje Tersánszky Józsi Jenő műve nyomán, többek között Bánsági Ildikóval, Csákányi Lászlóval, Jordán Tamással, Dunai Tamással, Izsóf Vilmossal, Pathó Istvánnal és Pártos Erzsivel.
Vetítik: Duna World - 11:20

Tök állat
Vígjáték Rob Schneider és John C. McGinley főszereplésével. (Nyilván előbbi színész a "lényeg", viszont utóbbi tényleg majdnem mindig vicces.)
Vetítik: TV2 - 21:20

Napló gyermekeimnek
Mészáros Márta többek között Arany Pálmára jelölt (a zsűri nagydíját ki is érdemlő) műve, a Napló-sorozat nyitófilmje. Szereplők: Czinkóczi Zsuzsa, Anna Polony, Jan Nowicki, Szemes Mari, Zolnay Pál, Bánsági Ildikó.
Vetítik: Duna - 21:35

A harag tüze
Az Őrült szív rendezőjének elismert (Huber kollégánk által is!) bűnügyi filmje kiváló színészekkel (Christian Bale, Forest Whitaker, Zoe Saldana, Woody Harrelson, Casey Affleck, Willem Dafoe, Sam Shepard).
Vetítik: Film+ - 23:10

harag_tuze.jpg

Tudom, mit tettél tavaly nyáron
Sikeres újkori slasher Kevin Williamson forgatókönyvéből, Jennifer Love Hewitt dekoltázsával a főszerepben. Sajnos nem egy Sikoly, bár ezt is folytatták. További továbbiak: Ryan Phillippe, Freddie Prinze Jr., Sarah Michelle Gellar, Bridgette Wilson, Anne Heche, Johnny Galecki.
Vetítik: Film Mánia - 00:15

El Paóban nő a láz
Luis Bunuel Mexikóban forgatott műveinek egyike, főszerepben az akkor már halálos beteg Gérard Philipe-pel, akinek ez volt az utolsó alakítása, még a forgatás befejezése előtt elhunyt.
Vetítik: Duna - 01:25

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr568683654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása