Filmvilág blog

Tévéajánló - Péntek (04.01.)

2016. április 01. - Orosdy Dániel

Bözsi és a többiek 3. rész
Keleti Márton tévésorozata. Bözsit Ruttkai Éva alakítja. További szereplők: Avar István, Kiss Manyi, Szemere Vera, Tomanek Nándor, Bujtor István, Feleki Kamill.
Vetítik: Duna Word - 11:40

A dicsekvő varga
Tévés mesefilm Gyabronka Józseffel, Málnai Zsuzsával, Vajda Károllyal, Schubert Évával, Harsányi Gáborral, Tahi Tóth Lászlóval és Mikó Istvánnal.
Vetítik: m2 - 12:40

Mission: Impossible - Fantom protokoll
Tom Cruise akciószériájának új verziójában megszűnik az IMF, mármint az ügynökök munkáltatója, az Impossible Mission Force, egy terrorcselekményt követően ugyanis rájuk terelődik a gyanú. Az Ethan Hunt ügynök vezette csoportnak az illegalitásból kellene megtalálnia az igazi bűnösöket. A rendezést ezúttal a korábban animációs filmeket készítő Brad Bird (L'ecsó, A hihetetlen család) vállalta. (BS)
Vetítik: TV2 - 21:30

Latin macsó visszavág
Westernvígjáték Will Ferrell főszereplésével. További szereplők: Diego Luna, Pedro Armendáriz Jr., Gael García Bernal.
Vetítik: RTL Klub - 22:00

Míg a halál el nem választ
Többek között a Sundance fsztivál fődíjára jelölt romantikus dráma Pierce Brosnannel, Susan Sarandonnal és Carey Mulligannel.
Vetítik: Duna - 23:20

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr738550216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása