Filmvilág blog

Tévéajánló - Vasárnap (03.27.)

2016. március 27. - Orosdy Dániel

Elveszett paradicsom
Makk Károly drámája Sarkadi Imre műve alapján Pálos György, Páger Antal és Törőcsik Mari főszereplésével.
Vetítik: Duna World - 11:20

Polipka
A Soha ne mondd, hogy soha című riválist végül (és főleg anyagilag) lenyomó Bond-mozi, változatlanul Roger Moore-ral a főszerepben. Író: Ian Fleming. Rendező: John Glen. Főgonoszok: Steven Berkoff, Louis Jourdan. Bond-csajok: Maud Adams, Kristina Wayborn, Michaela Clavell, Tina Hudson. M: Robert Brown. Q: Desmond Llewelyn. Miss Moneypenny: Lois Maxwell.
Vetítik: Duna - 14:45

Blue Jasmine
Szinopszis: „Az elegáns, New York-i társasági hölgy, Jasmine (Cate Blanchett) élete darabjaira hullik, a házassága is tönkremegy a vagyonos üzletemberrel, Hallal (Alec Baldwin), ezért beköltözik a testvére, Ginger (Sally Hawkins) szerény, San Francisco-i lakásába, amíg összeszedi magát. Jasmine labilis lelkiállapotban érkezik San Franciscóba, a feje zsong az antidepresszánsokra megivott koktéltól. Bár arisztokratikus viselkedését meg tudta őrizni, érzelmileg bizonytalan, és hétköznapi dolgokat sem tud megoldani.” További szereplők: Peter Sarsgaard, Michael Stuhlbarg, Louis C.K., Bobby Cannavale. (BS)
(…) a Blue Jasmine az elaggott Allen eddigi legnagyobb önplágiumának tekinthető, mivel gyakorlatilag a Melinda és Melinda forgatókönyve elevenedik meg fordulatról fordulatra, figuráról figurára, jóformán csak a fekete zongoraművész nem játssza újra. (Varró Attila kritikája a Filmvilág 2014/09. számában olvasható.)
Mindenesetre Tarantino szerint 2013 egyik legjobbja volt, és a Melinda és Melindánál sokkal rosszabb nem lehet.
Vetítik: Viasat3 - 15:40

Nim szigete
Fantasztikus kalandfilm Gerard Butler és Jodie Foster főszereplésével.
Vetítik: TV2 - 16:05

A Karib-tenger kalózai 2. - Holtak kincse
Gore Verbinski zajos sikerű filmsorozatának második része a szokásos sztárokkal.
Vetítik: RTL Klub - 18:50

Elpuskázva
Vígjáték Vince Vaughn, Britt Robertson és Cobie Smulders főszereplésével.
Vetítik: TV2 - 20:55

Celeste és Jesse mindörökre
Romantikus vígjáték Rashida Jones, Elijah Wood, Emma Roberts, Ari Graynor, Andy Samberg és Chris Pine fpszereplésével. Jones társszerzője a forgatókönyvnek is.
Vetítik: AXN - 21:00

Jobs - Gondolkozz másképp
Joshua Michael Stern életrajzi filmje Ashton Kutcherrel a címszerepben. További szereplők: Dermot Mulroney, Matthew Modine, James Woods, Josh Gad, Lukas Haas.
Vetítik: m2 - 21:05

jobs.jpg

A bakancslista
Jack Nicholson és Morgan Freeman jutalomjátéka Rob Reiner filmjében.
Vetítik: RTL Klub - 21:50

Jézus Krisztus Szupersztár
Norman Jewison klasszikus musicalje Andrew Lloyd Webber és Tim Rice műve nyomán.
Vetítik: Duna - 23:00

Elhagyott szoba
Az idegenből hazaszakadt, majd visszaszakadt Antal Nimród álomgyári belépője. Alacsony költségvetésű, de korrekt thriller Kate Beckinsale, Luke Wilson és Frank Whaley főszereplésével.
Vetítik: TV2 - 23:10

A véreskezű
Chris Sivertson thrillere Jack Ketchum regénye nyomán. Producer: Lucky McKee. Ismerős arcok: Ed Lauter, Dee Wallace.
Vetítik: Film+ - 23:20

A kék szoba
Dráma elég jó színészekkel (Jessica Biel, Eddie Redmayne, Forest Whitaker, Ray Liotta, Lisa Kudrow, Patrick Swayze, Kris Kristofferson).
Vetítik: Cool - 01:25

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr118490492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cukkmukk 2016.03.27. 14:55:20

Üdv! Kár volt kihagyni a hétvégi ajánlóból az HBO3 műsorát! Pont kódolatlan hétvégével indítanak, olyan műsorral, hogy az ember a 10 ujját nyaldossa miatta! Még nem késő bekapcsolódni! bit.do/HBO3
süti beállítások módosítása