Filmvilág blog

Nyerj jegyet A Keresztapa vetítésére!

2016. március 05. - filmvilág

keresztapa-facebook-cover-1200x444.jpg

Francis Ford Coppola három Oscar-díjjal jutalmazott kultuszfilmjét március 10-től vetítik a hazai mozik, digitálisan felújítva, angol nyelven, magyar felirattal. Budapesten a Corvin Moziban és az Uránia Nemzeti Filmszínházban lesz műsoron, emellett országszerte számos további helyszínen, többek között Szegeden, Debrecenben, Pécsett, Kecskeméten, Szombathelyen, Szolnokon és Miskolcon is vetítik. A vetítési helyszínek teljes listája a film Facebook-oldalán, a https://www.facebook.com/KeresztapaMozi címen olvasható.

Játék! Azok közt, akik helyesen válaszolnak az alábbi kérdésre, 2 db páros jegyet sorsolunk ki a film premier előtti vetítésére (március 9. 19:30, Uránia Nemzeti Filmszínház), illetve 3 db Keresztapa-moziplakát is gazdára talál. A válaszolókat arra kérjük, jelezzék, ha csak a jegyre, vagy ha csak a plakátra pályáznak. A kérdés:

Gordon Willis, a film operatőre, Coppolán kívül egy másik legendás amerikai rendezővel is rendszeresen együtt dolgozott a 70-es, 80-as években. Ki ez a (ma is aktív) rendező és hány közös filmjük volt?

A válaszokat a blog.filmvilag@gmail.com címre várjuk. Sorsolás hétfő délben.

A filmről bővebben: Egy gengszterfilm hátországa

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr728446090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása