Filmvilág blog

Tévéajánló - Szombat (02.27)

2016. február 27. - Orosdy Dániel

Asztal öt személyre
Robert Lieberman családi drámája David Seltzer forgatókönyve nyomán, Jon Voight, Richard Crenna, Marie-Christine Barrault és Millie Perkins főszereplésével. Operatőr: Zsigmond Vilmos. Éppen csak feltűnik a vásznon: Kevin Costner.
Vetítik: Duna - 08:55

Két lány az uccán
Tóth Endre, alias Andre De Toth vígjátéka Török Rezső és Emőd Tamás színdarabjából, Tasnády-Fekete Máriával, Bordy Bellával, Csortos Gyulával, Ajtay Andorral és Vaszary Pirivel.
Vetítik: Duna World - 11:35

Égrenyíló ablak
Dráma Gerencsér József műve nyomán, többek között Dajka Margittal, Sztankay Istvánnal, Lőte Attilával, Suka Sándorral, Szemes Marival, Máthé Erzsivel, Csákányi Lászlóval, Bánhidi Lászlóval, Szabó Ernővel és Kiss Manyival.
Vetítik: Duna - 15:35

Joker
Simon West bűnügyi drámája William Goldman regénye és forgatókönyve alapján, Jason Stathammel a főszerepben. A korábbi adaptációval -- aminek a szkriptjét szintén Goldman követte el -- annak idején még Burt Reynolds bukott meg (akkor még A Las Vegasi zsaru volt a magyar cím, az eredeti pedig "Heat", vagyis ugyanaz, mint a későbbi Szemtől szembené - őrület!). Szereplők: Anne Heche, Sofia Vergara, Jason Alexander, Hope Davis, Stanley Tucci.
Vetítik: RTL Klub - 21:00

Aki legyőzte Al Caponét
Brian De Palma stílusos, sikeres, elismerésekkel sűrűn dekorált és történelmileg nem túl hiteles gengszterfilmje Kevin Costnerrel, Charles Martin Smith-szel, Andy García-val, Robert De Niro-val és a szerepért Oscarral jutalmazott Sean Connery-vel. Forgatókönyv: David Mamet. Zene: Ennio Morricone.
Vetítik: Duna - 21:55

aki legyőzte al caponét.jpg

Orvlövész
Korrekt akciófilm Antoine Fuqua rendezőtől, Mark Wahlberggel, Michael Penáva, Danny Gloverrel, Elias Koteas-szal, Tate Donovannel és Ned Beatty-vel.
Vetítik: TV2 - 22:20

A Tégla
Martin Scorsese Oscar-díjas bűnfilmje, a Szigorúan piszkos ügyek sztárparádéval (Leonardo DiCaprio, Jack Nicholson, Matt Damon, Martin Sheen, Vera Farmiga, Mark Wahlberg, Alec Baldwin etc.) súlyosbított álomgyári remake-je.
Vetítik: RTL Klub - 22:45

Suszter, szabó, baka, kém
A Suszter, szabó, baka, kém legújabb megfilmesítése nem a csavaros történet miatt emelkedik ki a kémfilmek mezőnyéből, hanem azért, mert szinte tökéletesen adja vissza ezt az elegáns és szinte eszköztelen játszmát. (Huber Zoltán)
Rendezte: Tomas Alfredson. Írta/producer/cameózik: John le Carré. Szereplők: Gary Oldman, Toby Jones, John Hurt, Mark Strong, David Dencik, Ciarán Hinds, Colin Firth, Kathy Burke, Benedict Cumberbatch, Stephen Graham, Arthur Nightingale, Simon McBurney, Tom Hardy, valamint Mucsi Zoltán, Kálloy Molnár Péter, Kassai Ilona, Csuja Imre. A forgatás egyike helszíne: Budapest.
Vetítik: Cool - 23:00

Végzetes vonzerő
Adrian Lyne óriási sikert aratott, többek között BAFTA-ra, Golden Globe-ra és (6 fontos kategóriában) Oscarra jelölt erotikus thrillere Michael Douglas, Glenn Close és Anne Archer főszereplésével. A forgatókönyv James Dearden és Nicholas Meyer munkája.
Vetítik: Duna - 00:00

Pokoli futam
A jó nevű Mukunda Michael Dewil akciófilmje, amely szinte végig egy autó volánja mögött játszódik. Szinopszis: „Egy szabadlábra helyezett férfi (Paul Walker) Dél-Afrikába utazik, hogy helyre hozza életét és visszaszerezze szerelmét. Nem is sejti, hogy a kölcsönzőben felvett kocsi a korrupt rendőrfőnök első számú célpontjává teszi őt. A helyzetet bonyolítja a csomagtartóban megkötözött nő, akinek szerepe nem világos a kezdetben. Az egész város a nyomában, de a legfőbb csatát önmagával kell megvívnia.” (BS)
Vetítik: m2 - 01:15

Dan és a szerelem
Romantikus vígjáték a Gilbert Grape és az Egy fiúról írójától. Főszereplők: Steve Carell, Juliette Binoche.
Vetítik: RTL Klub - 01:40

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr148422840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása