Filmvilág blog

Tévéajánló - Kedd (02.15.)

2016. február 16. - Orosdy Dániel

A sárga telefon
Berényi Gábor tévéjátéka Vészi Endre szatírája nyomán, többek között Molnár Piroskával, Kiss Jenővel, Mádi Szabó Gáborral, Kránitz Lajossal, Borbás Gabival, Kézdy Györggyel és Csongrádi Katával.
Vetítik: Duna World - 11:20

Szellemíró
Roman Polanski emlékezetes thrillere Robert Harris regénye nyomán, Ewan McGregor és Pierce Brosnan főszereplésével.
Vetítik: Film Mánia - 21:00

Az utca királyai
David Ayer jól sikerült bűnügyi filmje James Ellroy (Szigorúan bizalmas) és Kurt Wimmer (Equilibrium) forgatókönyve alapján, Keanu Reeves, Forest Whitaker és Hugh Laurie főszereplésével.
Vetítik: Film+ - 23:05

Célpont
Arthur Penn utolsó mozifilmjeinek egyike, főszerepben a Pennel már két remekműben együtt dolgozó Gene Hackmannel, és az akkor már tapasztalt ifjú sztárnak számító Matt Dillonnal. Korrekt 80-as évekbeli thriller, de ez a Penn-Hackman mozi már soha nem kerül egy polcra sem a 60-as évek egyik legnagyobb klasszikusának minősülő Bonnie és Clyde-dal, sem a 70-es évek kultikus neonoirjaként számon tartott Éjszakai lépésekkel.
Vetítik: Duna - 02:15

Fehér tenyér
Hajdu Szabolcs rangos hazai és nemzetközi díjakkal elismert sportdrámája.
Vetítik: TV2 - 02:50

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr718393616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása