Filmvilág blog

Tévéajánló - Péntek (02.12.)

2016. február 12. - Orosdy Dániel

Buborékok
Léner Péter tévéjátéka Csiky Gergely színdarabjából, Körmendi János és Psota Irén főszereplésével.
Vetítik: Duna World - 11:25

Csak a testvérem
Mihályfy Sándor tévéjátéka Katkó István műve nyomán, többek között Farkas Zsuzsával, Kertész Péterrel, Alapi Gergellyel, Csorba Ágnessel, Venczel Verával és Horváth Terivel.
Vetítik: m2 - 13:25

Exférj újratöltve
Andy Tennant (Bolond szél fúj, A randiguru, Anna és a király) vígjátéka Gerard Butler és Jennifer Aniston főszereplésével. Előbbi egy rendőrségi fejvadász, akinek az utóbbi által alakított exnejt kell elkapnia. (BS)
Vetítik: Cool - 21:10

Szabotázs
David Ayer csúnyán megbukó akciófilmje a forgatás idején már jóval 60 felett járó Arnold Schwarzeneggerrel (nekem az Expendables-sorozat is leginkább csak azt bizonyítja, hogy kevesen tudnak méltósággal akciósztárok maradni, kb. csak Marvin, Bronson és Eastwood, de még ők is futottak bele csúnya hibákba).
Vetítik: Film+ - 21:25

Palmetto
Neo-noir James Hadley Chase regénye nyomán Volker Schlöndorfftól. Szereplők: Woody Harrelson, Elisabeth Shue, Gina Gershon, Rolf Hoppe, Michael Rapaport és Chloë Sevigny.
Vetítik: Viasat6 - 23:00

palmetto.jpg

A kútásó lánya
Romantikus dráma Daniel Auteuil főszereplésével és (debütáló) rendezésében, egyszersmind Marcel Pagnol azonos című filmjének remake-je (Auteuil korábban két fontos Pagnol-adaptációban is játszott, és azóta még két filmet rendezett az író egy-egy műve nyomán).
Vetítik: Duna - 23:05

A lány és a farkasok
A főleg producerként aktív Gilles Legrand drámája Laetitia Casta főszereplésével. A filmben feltűnik a nemrég elhunyt Michel Galabru is.
Vetítik: Duna - 00:55

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr458382668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása