Filmvilág blog

Tévéajánló - Kedd (02.09.)

2016. február 09. - Orosdy Dániel

Karneválvégi éjszaka
Jordán Tamás és Lázár Kati tévéjátéka Carlo Goldoni vígjátéka nyomán. Szerkesztő: Koltai Tamás. Szereplők: Kristóf Katalin, Lázár Kati, Némedi Árpád, Kalmár Tamás, Jordán Tamás, Gór Nagy Mária, Husztóti István, Lugosi György, Lestyán Luca, Márton Eszter.
Vetítik: Duna World - 11:20

S.W.A.T.: Tűzveszély
Akciófilm Gabriel Macht, Kristanna Loken, Robert Patrick, Nicholas Gonzalez és Giancarlo Esposito főszereplésével.
Vetítik: Film+ - 21:05

Nincs alku
Korrekt akcióthriller Samuel L. Jacksonnal és Kevin Spacey-vel.
Vetítik: Film+ - 22:50

szamurájkard1.jpg
A szamurájkard (alias A hadüzenet)
Ezzel a sztorival Frankenheimer jó lehetőséget kapott rá, hogy egy ütős, egzotikus, egzisztencialista felhangoktól sem mentes akciómozit tegyen le az asztalra. És bár A szamurájkard kultstátusza megkérdőjelezhetetlen, az összkép alapján ki kell jelentenünk: a rendező kihagyta a ziccert. A filmje majdnem jó, azaz felemás, egyenetlen – és éppen ezért kicsit dühítő – alkotás lett: megvannak benne a szükséges összetevők, csak éppen rosszak az arányok. (Filmek az alsó polcról #3)
Főszereplők: Scott Glenn és Toshirô Mifune.
Vetítik: Duna - 01:55

Diamond Club
Vécsei Márton tévéfilmje Barta András forgatókönyvéből. Szereplők: Uglár Csaba, Tenki Réka, Haumann Máté, Trokán Nóra, Hannus Zoltán, Hirtling István.
Vetítik: TV2 - 02:50

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr208376654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása