Filmvilág blog

Tévéajánló - Hétfő (02.01.)

2016. február 01. - Orosdy Dániel

Pisztácia
Zsombolyai János tévéfilmje Bertha Bulcsu műve alapján (Zsombolyai kultikus A kenguruja is Bertha-adaptáció volt). Szereplők: Kováts Adél, Gálffi László (A kenguru személyesen), Hernádi Judit, Mádi Szabó Gábor, Kovács Mária, Rajhona Ádám, Gesztesi Károly, Gáspár Tibor, Lengyel Ferenc.
Vetítik: Duna World - 11:30

Fogságban
Sicario-rajongók, figyelem!
A Felperzselt földdel Oscar-jelölésig jutó kanadai Denis Villeneuve új filmjében egy családot szörnyű tragédia ér: a két legkisebb lánynak nyoma vész, valószínűleg elrabolták őket. A rendőrség be is gyűjt egy gyanúsítottat, de bizonyítékok híján elengedik. Az apa (Hugh Jackman) saját kezébe veszi a nyomozást. További szereplők: Jake Gyllenhaal,Terrence Howard, PaulDano, Maria Bello. (BS)
Plakátkompatibilis(sá alakított) idézetek:
Hugh Jackman a Fogságban című, elsőrangú krimiben bizonyította, hogy érdemes színészként is számolni vele. (Géczi Zoltán)
Elsőrangú, a szélesebb közönségnek szánt thriller! (BS)
Masszív, méregerős dráma. (HZ)
Vetítik: Cool - 21:10

Vaddisznók
Vincze Zoltán dokumentumfilmje.
"Ez a film elsősorban egy sportfilm, igazi sportemberekről, akik kerekes székesként sziszifuszi küzdelmet vívnak nap mint nap, hogy a csapat éljen, és végre az első rögbi meccsén játszhasson. A film gerincét három csapattag portréja alkotja. A szereplőkön keresztül a nézők megismerik a mindennapjaikat, hogy is él ilyen állapotban az ember. Az alkotók azt szeretnék megmutatni, hogy csak az ember számít, az akarata, az élni akarása, a boldogulásra való törekvése, mert csak a produktum számít és nem az állapot." (port.hu)
Vetítik: Duna - 23:00

Kalandtúra
Bruce Beresford minden szempontból csúnyán megbukó thrillere John Cusack, Jamie Anderson és Morgan Freeman főszereplésével.
Vetítik: Viasat6 - 23:00

Adios, gringo!
Giorgio Stegani westernje Giuliano Gemma főszereplésével.
Vetítik: Duna - 00:00

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr538341870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása