Filmvilág blog

Tévéajánló - Kedd (01.05.)

2016. január 05. - Orosdy Dániel

Viharban
Mihályfi Imre tévéfilmje Sarkadi Imre műve nyomán, Tímár Éva, Bujtor István, Margitai Ági és Somogyvári Rudolf főszereplésével.
Vetítik: Duna World - 11:55

Mátyás, a sosem volt királyfi 2. rész
Fazekas Lajos és Cselényi László tévéfilmsorozata. Szereplők: Widder Kristóf, Lass Bea, Szabó Kimmel Tamás, Hollósi Frigyes, Mácsai Pál, Dengyel Iván, Koncz Gábor, Végvári Tamás, Lengyel Ferenc, Elek Ferenc, Bánfalvi Eszter.
Vetítik: m2 - 12:05

Életeken át
Sorozatgyilkosos thriller Angelina Jolie-val, Kiefer Sutherlanddel és Ethan Hawke-kal.
Vetítik: Viasat3 - 21:00

Démoni harcosok
Neil Marshall elismert debütje, kiváló farkasemberes akcióhorror, ami eszünkbe juttathatja többek között a Zulut, A bolygó neve: Halált, A lápvidék harcosait, az Evil Dead-filmeket vagy éppen a Ragadozót. Főszereplők: Sean Pertwee, Kevin McKidd, Emma Cleasby, Liam Cunningham.
Vetítik: Film+ - 00:35

dog_doldier.jpg

Fuss, ember, fuss!
És igen! Az általunk nem is olyan régen eltűntnek nyilvánított Sergio Sollima-western felüti véres, de röhögő fejét a magyar képernyőkön, hála a Duna jóízlésű szerkesztőinek! Tomas Milian és Donal[d] O'Brien jutalomjátéka már önmagában megér egy odakapcsolást, de az ideológiailag kellően képzettek már hegyezhetik a videókazettát / DVD-t / winchestert / stb.-t.
Vetítik: Duna - 01:45

Adás
Vranik Roland vegyes fogadtatású sci-fije. (Későbbre talán nem is lehetne tenni a sugárzását.) Szereplők: Hajduk Károly, Rátóti Zoltán, Terhes Sándor, Wéber Kata, Kerekes Éva, Becker Hanna, Lengyel Ferenc.
Vetítik: TV2 - 03:15

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr338236934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása