Filmvilág blog

Tévéajánló - Hétfő (12.28)

2015. december 28. - Orosdy Dániel

Coraline és a titkos ajtó
Henry Selick BAFTA-, Golden Globe- és Oscar-jelölt animációs filmje Neil Gaiman műve nyomán.
Vetítik: TV2 - 10:15

A filozófus
Zsurzs Éva tévéjátéka Bessenyei György műve nyomán. Szereplők: Benedek Miklós, Hernádi Judit, Straub Dezső, Pregitzer Fruzsina, Kulka János, Mikó Iván, Zsurzs Kati, Vajda László, Bánfalvy Ágnes.
Vetítik: Duna World - 11:15

Salamon király kincse
Az Indiana Jones-filmeket is ihlető H. Rider Haggard-regény sokadik, ám egyértelműen Jones-osított filmváltozata Richard Chamberlain, Sharon Stone és a korábban Indy barátját alakító John Rhys-Davies főszereplésével. Helyi érdekeltségű Spielberg: a jobb sorsra érdemes J. Lee Thompson. A B-kategória George Lucas-a: Gene Quintano.
Vetítik: Duna - 18:40

salamon_kiraly_kincse.jpg

Az utolsó vakáció
Wayne Wang vígjátéka Queen Latifah, Gérard Depardieu, LL Cool J, Timothy Hutton és Giancarlo Esposito főszereplésével.
Vetítik: Duna - 20:25

Apádra ütök
Robert De Niro legnagyobb vígjátéksikere, amelyben Ben Stiller szigorú apósjelöltjét alakítja.
Vetítik: TV2 - 20:45

Super 8
A popzene világában előfordul néha, hogy egy-egy zenészlegenda saját kezűleg segédkezik önnön szobra felhúzásában, amikor dalának feldolgozásában személyesen is részt vesz. Valami hasonló történt itt is: J.J. Abrams úgy tiszteleg Spielberg klasszikus kalandfilmjei előtt, hogy a Mester producerként is áldását adta a homage-projektre. A történet szerint egy Ohio állambeli kisváros mellett kisiklik egy vonat, gyomrában egy rejtélyes valamivel, néhány amatőrfilmes kiskamasz pedig megpróbál utánajárni a történteknek. A többi (egyébként nem túl neves) színész elől a show-t ellopja: Elle Fanning. (BS)
Vetítik: TV2 - 22:45

1408
Mikael Hafström horrorja Stephen King története nyomán, John Cusackkel, Samuel L. Jacksonnal és Tony Shalhoubbal. A forgatókönyvön dolgozott a Scott Alexander - Larry Karaszewski páros is (Ed Wood, Ember a Holdon).
Vetítik: Cool - 23:10

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr948205576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása