Filmvilág blog

Tévéajánló - Kedd (12.22.)

2015. december 22. - Orosdy Dániel

Kaland a főmettőrrel
Málnay Levente tévéfilmje Alekszandr Vampilov műve nyomán. Szereplők: többek között Mensáros László, Őze Lajos, Feleki Kamill, Pécsi Ildikó, Szirtes Ági.
Vetítik: Duna World - 11:20

Benji, az üldözött
Joe Camp filmje a híres kutyáról, melyben a híres kutyát üldözik.
Vetítik: m2 - 14:00

Zsarulesen 2.
Azonos alkotók, hasonló színvonal. Új zsaru a lesen: Rosie O'Donnell. Akiket még érdemes megemlíteni: Dennis Farina, Cathy Moriarty, Miguel Ferrer.
Vetítik: Duna - 18:40

Szextúra
Tinivígjáték többek között James Marsdennel és Seth Greennel. Az Index kritikusa szerint "A Szextúrának csak a címe rossz".
Vetítik: Film Mánia - 21:00

A Skorpiókirály 2. - Harcos születik
A Hegylakó rendezőjétől, ha ez számít.
Vetítik: TV2 - 22:40

Paraziták
Az ezredvégi biohorror kulcsrendezője [David Cronenberg] korai filmjeiben kiadós botrányokhoz is elegendő nyíltsággal ábrázolta a szexualitás, az agresszió és a megszállottság összefonódását: az 1975-ös Parazitákban a testrabló-filmekből ismerős (de ezúttal egy őrült tudós által létrehozott) puhatestűek terjesztik a szexőrültet, gyilkos orgiába taszítva egy csúcsmodern lakóház teljes bérlőközösségét. A halálig tartó bacchanália feltárja a steril falak közé szorított állatias ösztönöket, a Paraziták áldozatai nemtől és kortól függetlenül ülik a hús ünnepét, hogy a hírhedt zárójelenetben tömött konvojban kezdjék meg a globális terjeszkedést. (SL)
Vetítik: Viasat6 - 22:55

shivers-lobby-card.jpeg

10 nap szeptemberben
Olasz-francia-prortugál bűndráma remek (részben amerikai!) színészekkel (Nick Nolte, Juliette Binoche, John Turturro).
Vetítik: Viasat3 - 23:30

A hatalom ára
Tonino Valerii (Nevem: Senki, A harag napjai, Élet vagy halál) okkal népszerű "politikai" westernje a nemrég elhunyt Giuliano Gemma, valamint Van Johnson és Fernando Rey főszereplésével.
Vetítik: Duna - 01:40

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr318190578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása