Filmvilág blog

Tévéajánló - Szerda (12.16.)

2015. december 16. - Orosdy Dániel

Lili 3. rész
Makk Károly ifjúsági mini-sorozata, társíró: Bacsó Péter. Szereplők: Haumann Péter, Santana-Somogyi Lorena, Esztergályos Cecília, Kern András, Koncz Gábor, Balázsovits Lajos, Gáspár Sándor, Koltai Róbert, Tordai Teri, Epres Attila.
Vetítik: Duna World - 11:15

Az ördög ügyvédje
Taylor Hackford szórakoztató okkult thrillere egy feltörekvő fiatal ügyvédről szól (Keanu Reeves), akit megkísért a Sátán (testhezálló szerepben a jó ideje ripacskodásban utazó Al Pacino).
Vetítik: Viasat3 - 21:00

Harcban élve
Miután Sylvester Stallone A feláldozhatókban Jason Stathamre hagyományozta a ’80-as évek akcióhőseinek örökségét, most egy rászabott forgatókönyvvel is megajándékozta pártfogoltját. (...) Noha a limitált színészi eszköztárral, de szúrós borostával és még szúrósabb nézésekkel felszerelt Statham marad talpon a végén, a Harcban élve mégis az emlékezetes mellékszereplőknek köszönhetően válik szórakoztató, régi iskolás akcióthrillerré. (Kránicz Bence)
Vetítik: Film+ - 21:10

VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan
Jó szokásunktól eltérően ezúttal egy olyan filmet ajánlunk, amit nem a "fő" szondázott csatornák (m2, Duna, Tv2, RTL Klub stb.) valamelyikén sugároznak, Reisz Gábor kiváló elsőfilmje ugyanis a Filmvilág blog szőrösszívű, pretentious és passzív-agresszív kritikusainak szívét is rabul ejtette.
Vetítik: AMC - 21:10

van valami furcsa.jpg

A királyság
Peter Berg -- Michael Mann produceri és társ-forgatókönyvírói közreműködésével készült -- akcióthrillere Jamie Foxx, Jennifer Garner, Jeremy Piven, Jason Bateman és Chris Cooper főszereplésével.
Vetítik: TV2 - 22:40

A némafilmes
2011 meglepetésfilmje, Oscar-eső stb.
Vetítik: Duna - 23:55

Káosz 2. rész
Luigi Pirandello novelláinak feldolgozása Paolo és Vittorio Taviani rendezőktől. A szereplők között feltűnik az itthon kevésbé ismert Franco-Ciccio komikuspáros is (Franco Franchi és Ciccio Ingrassia).
Vetítik: Duna - 01:35

Aglaja
Deák Krisztina filmje Ónodi Eszterrel, Bogdán Zsolttal, Kamarás Ivánnal és - a címszerepben - Móga Piroskával.
Vetítik: RTL Klub - 01:40

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr998176100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása