Filmvilág blog

Tévéajánló - Szerda (12.09.)

2015. december 09. - Orosdy Dániel

Pótvizsga
Félix László tévéfilmje.
Vetítik: Duna World - 11:15

A vörös bolygó
Egész korrekt, ennek ellenére nem túl sikeres sci-fi Val Kilmer, Carrie-Anne Moss, Tom Sizemore, Benjamin Bratt és Simon Baker főszereplésével.
Vetítik: Viasat3 - 21:00

Menekülő ember
Stephen King álnéven írt regényének szórakoztató adaptációja Arnold Schwarzeneggerrel. Vagy éppen Yves Boisset A kockázat ára című rideg hangulatú akciófilmjének gátlástalan lenyúlása -- ahogy tetszik.
Vetítik: TV2 - 22:40

Figurák a táblán (alias Figurák a tájban)
Joseph Losey filmje Barry England regénye és az egyik főszerepet alakító Robert Shaw forgatókönyve nyomán. A másik főszereplő: Malcolm McDowell.
Vetítik: Duna - 00:00

figurak_a_tajban.jpg

Magic Boys
Koltai Róbert hosszas viszontagságok után elkészült filmjében Pindroch Csaba és Szabó Győző bűnözők elől menekülő chippendale-fiúkat alakítanak. Londonban kötnek ki, ahol olyan súlyos arcokkal találkoznak, mint a Michael Madsen és Vinnie Jones által – nyilván meggyőzően – játszott gengszterek. (BS)
Vetítik: RTL Klub - 01:20

Káosz 1. rész
Luigi Pirandello novelláinak feldolgozása Paolo és Vittorio Taviani rendezőktől. A szereplők között feltűnik az itthon kevésbé ismert Franco-Ciccio komikuspáros is (Franco Franchi és Ciccio Ingrassia).
Vetítik: Duna - 01:45

Karantén
A méltán népszerű [REC] megbízható források szerint igencsak halovány remake-je. Szereplők: Jennifer Carpenter, Jay Hernandez, Johnathon Schaech, Steve Harris (nem az, egy másik!), Rade Šerbedžija, Columbus Short.
Vetítik: TV2 - 03:10

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr198149474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása