Filmvilág blog

Tévéajánló - Vasárnap (12.06.)

2015. december 06. - Orosdy Dániel

Repülők, vonatok, autók (alias Repülők, vonatok és automobilok)
John Hughes kiváló havervígjátéka Steve Martin és John Candy főszereplésével.
Vetítik: Duna - 13:00

Majomparádé
Ken Kwapis vígjátéka Jason Alexander, Faye Dunaway, Eric Lloyd, Rupert Everett és Paul Reubens főszereplésével.
Vetítik: RTL Klub - 16:05

Kéjjel-nappal
Romantikus akció-kémfilm Tom Cruise és Cameron Diaz főszereplésével. James Mangold rendező fajsúlyosabb filmek után (Copland, A nyughatatlan, Börtönvonat Yumába) rándult ki a nyári limonádé műfajába. (BS)
Vetítik: RTL Klub - 18:50

Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt
Romantikus vígjáték Kate Hudsonnel és Matthew McConaughey-vel.
Vetítik: TV2 - 21:00

Szakíts, ha bírsz
Romantikus vígjáték Jennifer Aniston, Vince Vaughn és Jon Favreau főszereplésével. További szereplők: Joey Lauren Adams, Peter Billingsley, Ann-Margret, Cole Hauser, Jason Bateman.
Vetítik: Viasat3 - 21:00

Azért jöttem, hogy elmondjam nektek
Dokumentumfilm Serge Gainsbourg-ról, akit mifelénk főleg az egykori szerelmével, Jane Birkinnel ellihegett Je t'aime moi non plus-ről ismernek, pedig sokoldalú, jelentős művész volt, és nem csak zenészként, zeneszerzőként. A polgárpukkasztóként ismert alkotóra emlékezik - új és archív felvételeken - többek között Birkin, kettejük közös gyermeke, Charlotte Gainsbourg, valamint Brigitte Bardot (egy másik ex), Anna Karina, Juliette Gréco, Michel Simon, Boris Vian.
Vetítik: m2 - 21:05

azert_jottem_hogy_elmondjam_nektek.png

Célpont
Arthur Penn utolsó mozifilmjeinek egyike, főszerepben a Pennel már két remekműben együtt dolgozó Gene Hackmannel, és az akkor már tapasztalt ifjú sztárnak számító Matt Dillonnal. Korrekt 80-as évekbeli thriller, de ez a Penn-Hackman mozi már soha nem kerül egy polcra sem a 60-as évek egyik legnagyobb klasszikusának minősülő Bonnie és Clyde-dal, sem a 70-es évek kultikus neonoirjaként számon tartott Éjszakai lépésekkel.
Vetítik: Duna - 22:35

Seattle öt napja
Stuart Townsend színész rendezői debütje, megtörtént eseményeken alapuló politikai akciófilm figyelemreméltó színészgárdával (Michelle Rodriguez, Charlize Theron, Woody Harrelson, André Benjamin, Connie Nielsen, Ray Liotta, Channing Tatum, Jennifer Carpenter, Joshua Jackson, Isaach De Bankolé, Rade Serbedzija).
Vetítik: RTL Klub - 23:15

Hangulat-változás
Vékes Csaba kisjátékfilmje Babarczy László, Kovács Márton és Pogány Judit főszereplésével.
Vetítik: m2 - 23:20

A "Bihar grófja" Czárán Gyula
Csallóközi Zoltán dokumentumfilmje Seprősi Czárán Gyulról, aki a Bihar-hegység feltárásával foglalkozott 1880 és 1905 között, negyed évszázadon át.
Vetítik: TV2 - 00:25

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr848104540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása