Filmvilág blog

Tévéajánló - Vasárnap (09.20.)

2015. szeptember 20. - Orosdy Dániel

Szülői felügyelet nélkül
Vígjáték Billy Crystal, Bailee Madison, Marisa Tomei, Tom Everett Scott és Bette Midler főszereplésével. A forgatókönyvön Crystal mellett két állandó tettestársa, Lowell Ganz és Babaloo Mandel is dolgozott.
Vetítik: TV2 - 15:50

Transformers 3.
Michael Bay harmadszorra is visszatért a kamaszközönséget megcélzó óriásrobotos akciófilmjével, Megan Fox nélkül, de John Malkovich-csal. (Volt az a pénz.)  A stílus és a recept ugyanaz: robbanások, üldözések, lassítások – 157 (!) percben. (BS)
Vetítik: TV2 - 19:00

Távkapcs
Adam Sandler-komédia a szokásos arcoktól, de állítólag nem a legrosszabb. És szerepel benne David Hasselhoff! Valamint: Kate Beckinsale, Christopher Walken, Henry Winkler, Sean Astin, Julie Kavner, Jennifer Coolidge.
Vetítik: RTL Klub - 19:00

Befejezetlen élet
Családi dráma Lasse Hallströmtől Robert Redford, Jennifer Lopez és Morgan Freeman főszereplésével.
Vetítik: m2 - 21:00

Boszorkányvadászok
A Náci zombik rendezőjének filmjében Jancsi és Juliska már felnőttek és közösen vadásznak gonosz boszorkányokra, mert miért ne? Főszereplők: Jeremy Renner, Gemma Arterton, Famke Janssen, Peter Stormare. (BS)
Vetítik: Cool - 21:00

Kapj el, ha tudsz!
Kellemes szélhámosfilm megtörtént eset alapján Leonardo DiCaprio, Tom Hanks és Christopher Walken főszereplésével. A rendező: Steven Spielberg.
Vetítik: Duna - 21:35

kapj_el_ha_tudsz.jpg

Vírus
Wolfgang Petersen akciódús, sci-fibe hajló thrillere Dustin Hoffmann, Rene Russo, Morgan Freeman, Donald Sutherland és Kevin Spacey főszereplésével.
Vetítik: ATV - 21:40

Abraham Lincoln, a vámpírvadász
A Büszkeség és balítélet meg a zombik című irodalmi parafrázis mellett megjelent egy hasonló szellemben fogant mű is pár éve, amely Lincoln elnököt mutatta be új fénytörésben. Seth Grahame-Smith azonos című regényéből Timur Bekmambetov készített adaptációt Benjamin Walker, Mary Elizabeth Winstead és Dominic Cooper főszereplésével. (BS)
A végeredmény Alan Moore A szövetségének lassan feledésbe merülő adaptációját idézi – az aprólékos világteremtés helyére a ráismerés banális öröme furakodott, ahol az izgalmas eredeti koncepció maradványai csak elszórt díszítőelemek egy vérszopós rutinmesén. (Sepsi László kritikája a Filmvilág 2012/08. számában olvasható.)
Vetítik: TV2 - 22:10

A mambó királyai
Arne Glimcher zenés drámája a Pulitzer-díjas Oscar Hijuelos regénye nyomán, Antonio Banderas, Armand Assante és Cathy Moriarty főszereplésével. További szereplők: Maruschka Detmers, Desi Arnaz Jr., Tito Puente.
Vetítik: Duna - 23:20

Torta
Avagy ilyen egy Guy Ritchie-film, ha kivonjuk belőle Guy Ritchie-t. Aki pótolta: a ma már saját jogán is híres, Matthew Vaughn, Ritchie egykori producere. Aki többnyire James Bondot alakítja: Daniel Craig. A többiek: Colm Meaney, Tom Hardy, Sally Hawkins, Sienna Miller.
Vetítik: TV2 - 00:25

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr287770680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása