Filmvilág blog

Tévéajánló - Csütörtök (09.17.)

2015. szeptember 17. - Orosdy Dániel

Hat nap, hét éjszaka
Ivan Reitman vígjátéka Harrison Forddal, Anne Heche-sel és David Schwimmerrel.
Vetítik: Duna - 21:55

Hiruko, a goblin (alias 1990)
Shinya Tsukamoto, a Tetsuo-filmek rendezője követte el ezt a fantasy-horrort Daijiro Morohoshi mangája alapján 1991-ben.
Vetítik: Viasat6 - 22:55

Isztambul
Török Ferenc török-brit-magyar koprodukcióban készült filmje hosszú hányattatás után eljutott végre a mozikba. Szereplők: Johanna ter Steege, Yavuz Bingol, Varga Norbert, Tenki Réka, Lukáts Andor. Szinopszis: „A népszerű professzort, Jánost senki nem vetette meg, amikor elhagyta családját huszonnyolc éves tanítványáért. De amikor felesége, Katalin az idegösszeomlás után megszökik a kórházból és kistoppol Isztambulba, a családban mindenki felháborodik. Pedig neki is ugyanannyi joga van az újrakezdéshez, mint a férfinek. Katalint bejelentik a rendőrségen eltűnt személyként, és amikor a nyomára bukkannak, tinédzserkorú fiát, Zolit küldik utána.” (BS)
Vetítik: Duna - 01:00

A szerelem művészete
Emmanuel Mouret (Költözködő szerelem, Csak egy csók, Kényeztess!) a címbéli romantikus érzület természetét boncolgatja több párhuzamosan futó történetszál segítségével. (BS)
A szerelem művészete körülbelül annyira magabiztos, összeszedett, ötletes, ironikus és erotikus, mint egy fogszabályzós tinédzser az első házibuliján. (Pálos Máté kritikája a Filmvilág 2012/02. számában olvasható.)
Vetítik: Duna - 02:35

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr87793782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása