Filmvilág blog

Tévéajánló - Hétfő (08.24.)

2015. augusztus 24. - Orosdy Dániel

Az utolsó léghajlító
M. Night Shyamalan családi kalandfilmje. Sic transit gloria mundi.
Vetítik: TV2 - 20:15

A szökevény
Immár klasszikus akcióthriller Andrew Davis rendezőtől, Harrison Ford és Tommy Lee Jones főszereplésével.
Vetítik: Film+ - 20:50

Looper - A jövő gyilkosa
Az egyik legígéretesebb fiatal amerikai rendező, Rian Johnson – a jelek szerint – minden filmjével más műfajban próbálja ki magát. A 2005-ös Beépülve (Brick) egy gimnáziumi környezetbe helyezett neo-noir volt, a magyar mozikba is eljutó Szélhámos fivérek pedig A nagy balhé-féle heist filmek sablonjait másolta illetve forgatta ki. Legfrissebb produkciója, a Looper - A jövő gyilkosa az időutazós sci-fi-thrillerek világában játszódik, főszerepben a Joseph Gordon-Levitt által alakított bérgyilkossal, akinek a jövőből visszaküldött embereket kell likvidálnia. Egy nap azonban saját idősebb énjével (Bruce Willis) kerül szembe, akit szintén meg kellene ölnie. További szereplők: Emily Blunt, Paul Dano, Jeff Daniels, Garret Dillahunt. (BS)
Vetítik: TV2 - 22:20

A csapda
Srđan Golubović filmje.
Vetítik: Duna - 22:55

Túszjátszma
Joel Schumacher thrillere Nicolas Cage és Nicole Kidman főszereplésével, VAGY a Bruce Willis-féle Túszdráma, ami egy "a Die Hard-sorozat elemeivel ügyesen játszó akciófilm".
UPDATE: Holnap akár egymás után megnézheti a két filmet! A Túszjátszmát* 22:35-kor adja a Film+, míg a Túszjátszmát 00:45-kor.
* Elvileg ez a Túszdráma, Willis-szel.
Vetítik: Film+ - 23:15

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr107729458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása