Filmvilág blog

Tévéajánló - Vasárnap (08.16.)

2015. augusztus 16. - Orosdy Dániel

Házasság szabadnappal
A Pogány Madonna rendezőjének vígjátéka Romhányi József forgatókönyve nyomán, Moór Marianna, Balázsovits Lajos, Götz Anna, Dörner György, Schütz Ila, Hollósi Frigyes, Bánsági Ildikó és Székhelyi József főszereplésével.
Vetítik: Duna - 14:40

Verdák
Kedves, nézhető, de másodvonalbeli Pixar-mozi, mellesleg a Doc Hollywood című Michael J. Fox-vígjáték koppintása.
Vetítik: Duna - 19:30

Mission: Impossible - Fantom protokoll
Tom Cruise akciószériájának új verziójában megszűnik az IMF, mármint az ügynökök munkáltatója, az Impossible Mission Force, egy terrorcselekményt követően ugyanis rájuk terelődik a gyanú. Az Ethan Hunt ügynök vezette csoportnak az illegalitásból kellene megtalálnia az igazi bűnösöket. A rendezést ezúttal a korábban animációs filmeket készítő Brad Bird (L'ecsó, A hihetetlen család) vállalta. (BS)
Vetítik: TV2 - 21:00

A 13-as
A tréfás nevű Géla Babluani megremake-elte saját magát, és elkészítette méltán körbedicsért thrillerének amerikai változatát olyan színészekkel, mint Jason Statham, Mickey Rourke, Ray Winstone, Michael Shannon és Alexander Skarsgard.
Vetítik: m2 - 21:00

13.jpg

Borotvaélen
NEM John Byrum és Bill Murray drámája Maugham műve nyomán (és nem is a kiváló Pengeélen), HANEM: "Egy 25 év börtönre ítélt volt New York-i rendőrtiszt (Sam Worthington) arra készül, hogy leugorjon a 20. emeletről; a kiérkező tárgyaló (Elizabeth Banks) megpróbálja meggyőzni arról, hogy inkább mégse. A műfaj thriller, a háttérben így nyilván lapul jó pár csavar." (BS)
Vetítik: RTL Klub - 21:25

Kettős kockázat
Bruce Beresford thrillere Tommy Lee Jones-szal, Ashley Juddal és Bruce Greenwooddal.
Vetítik: Duna - 21:30

Ha ölni kell
Jól sikerült John Grisham-adaptáció Az ügyfélért is felelős Joel Schumachertől. Szereplők: Samuel L. Jackson, Matthew McConaughey, Sandra Bullock, Kevin Spacey, Oliver Platt, Charles S. Dutton, Donald Sutherland, Kiefer Sutherland, Patrick McGoohan és Ashley Judd. (Az egymásra megszólalásig hasonlító Sutherlandek érdekes módon nem rokonokat alakítanak a filmben.)
Vetítik: Duna - 23:15

Halálos közellenség - Public Enemy - 1. rész
Koprodukcióban készült, megtörtént eseten alapuló akciófilm Vincent Cassellel és Gérard Depardieu-vel.
Vetítik: m2 - 01:20

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr87679256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása