Filmvilág blog

Tévéajánló - Szombat (08.01)

2015. augusztus 01. - Orosdy Dániel

Délidő
Zinneman klasszikusának tévés remake-je, Gary Cooper szerepében a jeles Tom Skerrittel. További szereplők: Susanna Thompson, Maria Conchita Alonso, Dennis Weaver, Michael Madsen. Jó jelek: a forgatókönyv (egyik) írójaként ismét Carl Foremant tüntetik fel, és Robert McLachlan operatőr két jelölést is kapott a munkájáért.
Vetítik: Viasat3 - 11:10

Tízparancsolat 2. rész
Cecil B. DeMille klasszikusa. A sztárokkal telepakolt színészgárdában feltűnik többek között: Charlton Heston, Yul Brynner, Anne Baxter, Edward G. Robinson, Yvonne De Carlo, Vincent Price, John Carradine.
Vetítik: Duna - 14:00

A mag
Jon Amiel katasztrófafilmje. Szereplők: Aaron Eckhart, Hilary Swank, Tchéky Karyo, Nicole Leroux, Bruce Greenwood, Delroy Lindo, Stanley Tucci.
Vetítik: TV2 - 19:00

Last Vegas
A Másnaposok senior változata (?) olyan nevekkel a főszerepben, mint Michael Douglas, Robert De Niro, Morgan Freeman és Kevin Kline. (BS)
Vetítik: Cool - 20:40

Annie Hall
Mi közös van az átlagemberben és egy alacsony, szemüveges New York-i zsidó intellektüelben? Meglepően sok. Woody Allen egy valószerűtlen szerelem komikusan elbeszélt történetén keresztül alapvető igazságokat mond ki csípős humorba csomagolva. „A szerelem olyan, mint egy cápa. Ha nem tud előre menni, előbb-utóbb beledöglik.” Egyszerű, vicces és mélyen igaz. Aki nem így látja, vesse magát a mókusok elé. (Részlet az Orosdy Dániel kedvenc filmjei című posztból)
Vetítik: Duna - 21:10

annie_hal.jpg

Hellboy II - Az Aranyhadsereg
Guillermo Del Toro második rendezése Mike Mignola kultikus képregénysorozata alapján. Szereplők: Ron Perlman, Selma Blair, John Hurt, Luke Goss, Kamarás Iván. A forgatás részben kis hazánkban zajlott.
Vetítik: TV2 - 21:45

Dühöngő bika
Martin Scorsese rangos díjak tömegére jelölt klasszikusa, amit minden idők egyik legjobb filmjeként tisztel a közönség és a szakma egyaránt, nem is véletlenül. Címszerepben az alakításáért Oscart nyerő Robert De Niro. További szereplők: Cathy Moriarty, Joe Pesci, Frank Vincent, Nicholas Colasanto. Jake "Dühöngő Bika" LaMotta önéletrajza alapján írta: Paul Schrader és Mardik Martin. operatőr: Michael Chapman. Vágó: Thelma Schoonmaker. Producer: Irwin Winkler.  
Vetítik: Duna - 23:20

Kettős játék
Tony Gilroy kémthrillere Julia Roberts, Clive Owen, Tom Wilkinson, Paul Giamatti és Ulrich Thomsen főszereplésével.
Vetítik: TV2 - 00:15

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr607670574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása