Filmvilág blog

Tévéajánló - Kedd (07.14.)

2015. július 14. - Orosdy Dániel

Istenek fegyverzete / Istenek fegyverzete 2.: Kondor hadművelet
Jackie Chan népszerű, erős Indiana Jones-hatásokat mutató akcióvígjátéka. / Az igencsak mókás folytatás, változatlanul Jackie Channel és -től.
Vetítik: Film Mánia - 19:20 / 21:00

Bosszúszomj
A Ginostra rendezőjének thrillere, ismét Harvey Keitellel a főszerepben. További szereplők: Emmanuelle Béart, Norman Reedus, Joe Grifasi. Zene: Ennio Morricone.
Vetítik: Viasat3 - 21:00

Levelek Júliának
A Római vakáció óta bevált recept az amerikai romantikus filmek szereplőit festői, jól fényképezhető (lehetőleg európai) helyszínekre utaztatni. Ezt a hagyományt követi az Amanda Seyfried, Vanessa Redgrave és Gael García Bernal fő-, illetve Franco Nero mellékszereplésével készített legfrissebb próbálkozás is. (BS)
"A Levelek Júliának kicsit olyan, mintha lelkes, ám tapasztalatlan szakácsok készítenének olasz ételeket a vendégek számára. A hozzávalók megvannak, a végeredményt fel lehet szolgálni, de eredeti, maradandó ízeket nem tudnak kreálni." (Zalán Márk kritikája a Filmvilág 2010/8. számában olvasható.)
Vetítik: Duna - 21:30

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr417626576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása