Filmvilág blog

Tévéajánló - Kedd (06.02)

2015. június 02. - Orosdy Dániel

Égető bizonyíték
A Coen-fivérek szatírája. Szereplők: John Malkovich, George Clooney, Brad Pitt, Frances McDormand, Tilda Swinton, Richard Jenkins, David Rasche.
Vetítik: Viasat3 - 21:00

Furcsa pár
Gene Saks klasszikus, rangos díjakra is jelölt vígjátéka Neil Simon ugyancsak klasszikus színdarabja és Oscar-nominált forgatókönyve nyomán, Jack Lemmon és Walter Matthau zseniális alakításával.
Vetítik: Duna - 21:25

A hatalom ára
Tonino Valerii (Nevem: Senki, A harag napjai, Élet vagy halál) népszerű "politikai" westernje a nemrég elhunyt Giuliano Gemma, valamint Van Johnson és Fernando Rey főszereplésével.
Vetítik: Duna - 00:55

Látogatás
"Pejó Róbert legújabb filmjét, a Filmszemlén a legjobb rendezés díját (megosztva) elnyert Látogatást egy népszerű osztrák író, Thomas Glavinic Der Kameramörder című bűnügyi regényéből készítette. (...) Pejó sajnos száraz, izgalmat ritkán keltő krimit forgatott Glavinic szatírájából; ha jobb, legfeljebb csak azért jobb egy Tetthely-epizódnál a film, mert Pejó – a regényt át- és felülíró – tollát a szociológia indulat is vezette. Glavinicnek csak a történetét használja, a könyv fekete humorából nem jön át semmi (a médiakritikát is kilúgozta)." (Kolozsi László)
Szereplők: Gryllus Dorka (Szonja), Merab Ninidze (Thomas), Andreas Lust (Heinrich), Ursina Lardi (Éva).
Vetítik: TV2 - 02:40

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr147510868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása