Filmvilág blog

Tévéajánló - Vasárnap (05.03.)

2015. május 03. - Orosdy Dániel

A sötét lovag - Felemelkedés
A film legnagyobb hibájának egy olyan dolgot kell felrónunk, ami más esetben vélhetően bókként funkcionálna: A sötét lovag - Felemelkedés „sajnos csak” egy vérprofi multiplex-látványosság, annak is a legnemesebb fajtából. Üresjáratai és hiányosságai ellenére Nolan kötelező köre pontosan azt nyújtja, amit egy ilyen kaliberű blockbusternek nyújtania kell – egyedül az a bizonyos plusz hiányzik, amit eddig Nolan valahogyan mindig sikeresen becsempészett a tökéletes külcsín alá. (Részlet Huber Zoltán Biztonsági játék című kritikájából)
Vetítik: Cool - 20:00

Különleges történetek
Federico Fellini, Louis Malle és Roger Vadim szkeccsfilmje Edgar Allan Poe elbeszélései alapján Brigitte Bardot, Alain Delon, Jane Fonda, Terence Stamp és Peter Fonda főszereplésével.
Vetítik: Duna - 21:40

Amerikai pite 3. - Az esküvő
A közkedvelt tinivígjáték-sorozat harmadik része.
Vetítik: Viasat3 - 22:00

28 nap
Betty Thomas drámája Sandra Bullock, Viggo Mortensen, Elizabeth Perkins, Steve Buscemi és Diane Ladd főszereplése. Vigyázat, alkoholistákról szól, nem zombikról! (Bár a kettő között van átfedés...)
Vetítik: Story4 - 23:10

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr687385780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása