Filmvilág blog

Tévéajánló - Hétfő (03.16.)

2015. március 16. - Orosdy Dániel

Az éjszaka urai
James Gray thrillere. Szereplők: Joaquin Phoenix, Mark Wahlberg, Eva Mendes, Robert Duvall, Oleg Taktarov.
Vetítik: Cool - 21:10

A 14-es tábor
"Sin Dong Hjok a Phenjantól 80 kilométerre lévő 14-es táborban született, onnan szökött át Dél-Koreába 2005-ben, 23 évesen. Sin ezután amolyan nemzetközi celeb-féleségként Európa- és Amerika-szerte emberi jogi konferenciákon, aktivistáknak mesélte el történetét, miközben ő maga a szabad világbeli élet nehézségeivel küzdött. Marc Wiese dokumentumfilmje a Sinnel készült interjúkat egy hajdani őr és egy volt titkosrendőr anekdotáival, s a Sin életét illusztráló animációval elegyíti. A drámai szökés elbeszélése mellett a film jellemfejlődési tanulmány is, amely ráébreszti a nézőt, hogy mennyi közös bűntudat, düh, lelkiismeret furdalás és cinkosság lappang az elkövetőkben és az áldozatban." (port.hu)
Vetítik: Duna - 22:30

A tűz háborúja
Jean-Jacques Annaud díjak-jelölések tömegével elhalmozott remekműve Everett McGill, Ron Perlman és Rae Dawn Chong főszereplésével. J.H. Rosny Sr. műve nyomán a forgatókönyvet Gérard Brach írta. Az ősemberek nyelvét Anthony Burgess dolgozta ki.
Vetítik: Duna - 00:05

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr597273587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása