Filmvilág blog

Tévéajánló - Péntek (03.13.)

2015. március 13. - Orosdy Dániel

Kedves John!
Készítsétek a zsebkendőket! Az asszonyríkatás koronázatlan királyai, Lasse Hallström rendező és Nicholas Sparks író fogtak össze az ifjabb generációval (Channing Tatum, Amanda Seyfried), hogy együtt szárazra fejjék a könnycsatornákat és a pénztárcákat. Nemes vállalás!
Vetítik: m1 - 20:30

Revolver
NEM Guy Ritchie elhibázott gengszterfilmje, HANEM a méltán népszerű westernrendező és Sandokan-szakértő Sergio Sollima második (és kiváló) poliziescója az ugyancsak kultikus Az erőszak városa (alias Elátkozott család) után. Főszereplők: Oliver Reed, Fabio Testi.
Vetítik: Duna - 21:15

Vörös hajnal
John Milius vitatott akciófilmjének nem túl jól fogadott remake-je.
Vetítik: RTL Klub - 21:15

Az operaház fantomja
Gaston Leroux híres regényének, illetve Andrew Lloyd Webber abból készült, népszerű musicaljének komoly díjakra is jelölt feldolgozása Joel Schumacher rendezőtől. Szereplők: Gerard Butler, Emmy Rossum, Patrick Wilson, Miranda Richardson, Minnie Driver.
Vetítik: m1 - 23:10

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr627258447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása