Filmvilág blog

Tévéajánló - Vasárnap (01.04.)

Inárritu, Blomkamp, Emmerich

2015. január 04. - Orosdy Dániel

Kém a szomszédban
"Vénségére Jackie Chant is megtalálta egy ovizsarus szerep, igaz, nem rendőrt játszik, hanem egy titkos-ügynököt, akinek két világmegmentés között barátnője három gyerekét is meg kell nevelnie. Rendező: a családi limonádék specialistája, Brian Levant (Beethoven, Hull a pelyhes, Scooby-Doo! - Az első rejtély)." (BS)
Vetítik: m1 - 20:25

Anonymus
Roland Emmerich kosztümös drámája (igen, kosztümös drámát írtam, nem sci-fit, akció- vagy katasztrófafilmet, drámát) Shakespeare kilétéről (igen, Shakespeare-t írtam, nem Dieter Bohlent vagy Loch Ness-i szörnyet, Shakespeare-t) jó színészekkel (ebbe nem kötök bele, a jó színészeket többnyire korábban is meg tudta fizetni, igaz, ezek most főleg britek: Rhys Ifans, Vanessa Redgrave, Joely Richardson, David Thewlis stb.).
Vetítik: ATV - 20:40

District 9
Neill Blomkamp népszerű sci-fije. Producer: Peter Jackson.
Vetítik: AXN - 21:00

Kiképzés
Hatásos akciókrimi egy kezdő rendőrtiszt (Ethan Hawke) új szolgálatban eltöltött első napjáról. Denzel Washington ripacskodását Oscarra érdemesítették. Forgatókönyv: David Ayer.
Vetítik: Viasat6 - 22:00

Északi szakik
Bjørn Fast Nagell és a többnyire Hollywoodban vendégeskedő Harald Zwart sporttárgyú vígjátéka. A port.hu szerint Don Johnson a főszereplője, az IMDb mindenféle egyéb -sonokról, -senekről és híres(?) focistákról tud csak.
Vetítik: RTL Klub - 22:50

eszaki_szakik.jpg

Biutiful
Alejandro González Inárritu rangos díjakkal-jelölésekkel elhalmozott drámája Javier Bardem főszereplésével.
Vetítik: m1 - 23:00

Manolete
Menno Meyjes romantikus drámája Adrien Brody-val, Penélope Cruzzal és Santiago Segurával.
Vetítik: RTL Klub - 00:55

8 milliméter (alias 8MM, 8 mm)
Joel Schumacher felkavaró thrillere a Hetedik írójának forgatókönyve nyomán egy snuff film készítői után folytatott nyomozásról (egyébként pedig bevallottan Paul Schrader Kőkemény pornóvilágának újragondolása). Szereplők: Nicolas Cage, Joaquin Phoenix, James Gandolfini, Peter Stormare.
Vetítik: TV2 - 01:00

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr87006383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása