Filmvilág blog

Tévéajánló - Kedd (12.23.)

DÚL a karácsony

2014. december 23. - Orosdy Dániel

Szerelmek városa 2. rész - A fehér ember
Marcel Carné klasszikusának második része.
Vetítik: Duna - 13:15

A kezdet kezdete
A nemrég elhunyt Harold Ramis vígjátéka. Producer: Judd Apatow. Szereplők: Jack Black, Michael Cera, Oliver Platt, Olivia Wilde, Vinnie Jones, Hank Azaria, Juno Temple, Xander Berkeley.
Vetítik: Film+ - 19:00

Drágán add az életed!
John McTiernan akcióremeke Bruce Willis-szel. És ráadásul még echte karácsonyi film is!
Vetítik: RTL Klub - 21:20

die-hard-christmas-kdx7dpic.jpg

Nem beszélek zöldségeket!
Dehogynem... Mindenesetre ez Jean Becker vígjátéka a neves orosz színész, Geraszim "Gérard" Depargyovics főszereplésével. (Az eredeti francia változatban állítólag hallani az akcentusát!)
Vetítik: Duna - 21:25

The Artist - A némafilmes
2011 meglepetésfilmje, Oscar-eső stb.
Vetítik: m1 - 22:30

A sziget
Pavel Lungin (A kiskirály) filmje. Szinopszis: „Anatolij fiatal katonaként nehéz választásra kényszerül, amikor a nácik fogságába esik: saját élete megmentése érdekében meg kell ölnie parancsnokát. E szörnyű tett után ortodox szerzetesek mentik meg, és adnak neki otthont, Anatolijból pedig szerzetes lesz. A férfi még harminc évvel a szörnyű események után sem képes szabadulni a bűntudattól, pedig közben - különleges képességének hála, híres gyógyító, sokak számára valóságos szent lesz. Egy nap aztán váratlan vendég érkezik a szigetre, ahol Anatolij él.”
Vetítik: Duna - 22:50

Maradj!
Még egy dráma! Marc Forster (Szörnyek keringője, Quantum csendje) filmje az Az utolsó éjjel írójának forgatókönyvéből, Ewan McGregor, Ryan Gosling és Naomi Watts főszereplésével.
Vetítik: RTL Klub - 00:40

Szabad, mint a szél
Szergej Bodrov kalandfilmje. Producer és társíró: Jean-Jacques Annaud.
Vetítik: TV2 - 03:05

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr327005687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása