Filmvilág blog

Tévéajánló - Szerda (11.12.)

Wright, Bresson, Ray

2014. november 12. - Orosdy Dániel

Hanna - Gyilkos természet
Joe Wright thrillere Saoirse Ronan, Cate Blanchett, Eric Bana és Tom Hollander főszereplésével.
Vetítik: Film+ - 19:10

Colombiana
Luc Besson újra támad! Ezúttal sem rendezőként, hanem produceri és írói minőségben segédkezett egy francia-amerikai akciófilm elkészítésében. A legszebb B-filmes hagyományokat idéző szinopszis: „1992. Kolumbia. A kilencéves Cataleyának a szeme láttára gyilkolják meg a szüleit. Ő is épp csak megússza a mészárlást, és gengszter nagybátyjával, Emilióval az Egyesült Államokba menekül. Tizenöt évvel később bérgyilkosként dolgozik neki. A névjegye - egy az áldozatai mellkasára rajzolt orchidea - üzenet a szülei gyilkosainak. Cataleya (Zoe Saldana) mindenáron bosszút akar állni, még ha ez azt jelenti is, hogy mindent elveszíthet.” (BS)
Vetítik: Film+ - 21:10

Haragban a világgal
Nicholas Ray klasszikus "tinifilmje" James Dean nagyhatású alakításával. További szereplők: Natalie Wood, Sal Mineo, Dennis Hopper.
Vetítik: Duna - 21:35

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr566888733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása