Filmvilág blog

Tévéajánló - Péntek (11.07.)

Damon, Gibson, Murray

2014. november 07. - Orosdy Dániel

A Bourne-csapda
A Paul Greengrass (Véres vasárnap, A repülés elmélete) rendezte folytatás Doug Liman A Bourne-rejtélyéhez. Továbbra is Robert Ludlum regénye nyomán, Matt Damon főszereplésével.
Vetítik: Viasat3 - 21:00

A sötétség határán
A leginkább a James Bond-rendezéseiről ismert Martin Campbell saját, 80-as években készített, azonos című sorozatát dolgozta fel, Mel Gibson főszereplésével (...). A hidegháborús paranoia-krimiből, amelyben egy apa nyomoz lánya gyilkosai után, és kormánykörökig vezető összeesküvésre bukkan, a papírformának megfelelően egyszerű akció-thriller lett. (BS)
Martin Campbell, akarva-akaratlanul, egy régimódi – bár helyenként kifejezetten stílusos – thrillert forgatott; ebben rejlik filmjének bája, de ez egyben a legnagyobb hibája is. (Baski Sándor kritikája a Filmvilág 2010/03. számában olvasható.)
Vetítik: Story4 - 22:05

A temetésem szervezem
Elismert dráma Robert Duvall, Bill Murray és Sissy Spacek főszereplésével.
Vetítik: m1 - 22:50

Káosz 2. rész
Luigi Pirandello novelláinak feldolgozása Paolo és Vittorio Taviani rendezőktől. A szereplők között feltűnik az itthon kevésbé ismert Franco-Ciccio komikuspáros is (Franco Franchi és Ciccio Ingrassia).
Vetítik: Duna - 22:50

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr416872979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása