Filmvilág blog

Tévéajánló - Péntek (10.31.)

Ritchie, Singh, Taviani

2014. október 31. - Orosdy Dániel

És ezt így hogy?
Szeiler Péter rövidfilmje.
Vetítik: m1 - 13:25

Sherlock Holmes
Guy Ritchie második kis visszatérése. Van némi köze Sir Arthur Conan Doyle-hoz is. Szereplők: Robert Downey Jr., Jude Law, Rachel McAdams, James Fox.
Vetítik: Film+ - 19:00

Halhatatlanok
NEM a hépregényguru Enki Bilal filmje, HANEM:
Hollywood második legismertebb indiai filmese, Tarsem Singh látványos akció-fantasy-t prezentál, főszerepben az új Supermannel, Henry Cavill-lel, Mickey Rourke-vel és Freida Pinto-val. (BS)
Vetítik: Film+ - 21:25

halhatatlanok_1.jpg
Beverly Hills-i zsaru
Martin Brest elsőosztályú akcióvígjátéka abból az időből, amikor Eddie Murphy humora még nem az erőltetett vigyorgásban merült ki.
Vetítik: TV2 - 21:50

Hókusz Pókusz
Kenny Ortega kultikus, díjakra is jelölt családi vígjátéka Bette Midler, Sarah Jessica Parker, Kathy Najimy és Thora Birch főszereplésével.
Vetítik: m1 - 22:40

Káosz 1. rész
Luigi Pirandello novelláinak feldolgozása Paolo és Vittorio Taviani rendezőktől. A szereplők között feltűnik az itthon kevésbé ismert Franco-Ciccio komikuspáros is (Franco Franchi és Ciccio Ingrassia).
Vetítik: Duna - 23:10

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr396850001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása