Filmvilág blog

Tévéajánló - Vasárnap (10.26.)

Struges, Ivory, Caton-Jones

2014. október 26. - Orosdy Dániel

A karate kölyök
A nagy klasszikus remake-je Harald Zwart rendezőtől Jaden Smith és Jackie Chan főszereplésével. Producerek: többek között a kis Jaden szülei.
Vetítik: Cool - 18:50

2012
Roland Emmerich kinyírja a fél világot - nem először, nem utoljára. Szereplők: John Cusack, Thandie Newton, Amanda Peet, Oliver Platt, Danny Glover, Woody Harrelson, meg a maják.
Vetítik: RTL Klub - 20:00

Az árnyék
Russell Mulcahy kalandfilmje David Koepp forgatókönyve alapján a neves ponyvahősről, akit Alec Baldwin alakít. További szereplők: Penelope Ann Miller, John Lone, Peter Boyle, Ian McKellen, Tim Curry.
Vetítik: Film Mánia - 20:00

Napok romjai
James Ivory kiváló, szinte minden létező rangos filmdíjra jelölt drámája Kazuo Ishiguro regénye és Ruth Prawer Jhabvala forgatókönyve alapján, Anthony Hopkins és Emma Thompson főszereplésével. További szereplők: James Fox, Christopher Reeve, Hugh Grant, Michael Lonsdale. Producer: Mike Nichols.
Vetítik: ATV - 20:40

Menekülés Fort Bravóból
Western a műfaj nagymesterétől, John Sturges-től (A hét mesterlövész). Szereplők: William Holden, John Forsythe.
Vetítik: Duna - 21:00

menekülés fort bravo.jpg

Csak tudnám, hogy csinálja
A walesi írónő, Allison Pearson bestselleréből kilenc évvel a megjelenése után készült film, amikorra a hasonló történetek (Bridget Jones naplója, Az ördög Pradát visel, Szex és New York) már megjárták a vásznat és a képernyőt. A főszereplő egy munkamániás vállalati menedzser (Sarah Jessica Parker), akinek hivatása mellett a családjára már nincs ideje. (BS) Rendezte: Douglas McGrath (A hírhedt). További szereplők: Pierce Brosnan, Greg Kinnear, Christina Hendricks, Kelsey Grammer. (BS)
Vetítik: Story4 - 21:35

21 - Las Vegas ostroma
Szajréfilm Kevin Spacey-vel, Kate Bosworth-szel és Laurence Fishburne-nel.
Vetítik: TV2 - 22:35

Ez a fiúk sorsa
Michael Caton-Jones filmje Robert De Niro, Ellen Barkin és Leonardo DiCaprio főszereplésével egy mostohaapáról, aki kegyetlenül bánik a nevelt fiával.
Vetítik: m1 - 23:35

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr226790299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása