Filmvilág blog

Tévéajánló - Péntek (09.05.)

Jeunet, Scott, Carpenter

2014. szeptember 05. - Orosdy Dániel

Alien_1979.jpgA nyolcadik utas: a Halál
A sci-fi horror óriási sikert aratott alapműve, minden idők egyik legjobb mozija, egyben a Ridley Scott és Sigourney Weaver pályájának nagy lökést adó alkotás.
Vetítik: Viasat3 - 21:15

Legjobb szándék
Adrian Sitaru (Sporthorgászat) román-magyar koprodukcióban forgatott filmjében egy bukaresti, harmincas férfi megtudja, hogy vidéken élő édesanyját szélütés érte. Azonnal hazautazik, hogy gondját viselje, de túlzott aggodalmaskodásával csak ront a helyzeten. A filmben, apróbb szerepekben, Tóth Orsi, Török-Illyés Orsolya és Szikszai Rémusz is feltűnik. (BS)
Vetítik: Duna - 22:50

Hazugságok hálója
Ridley Scott nézhető akcióthrillere Leonardo DiCaprióval és Russell Crowe-val. Forgatókönyv: William Monahan.
Vetítik: Cool - 22:55

A Horror Mesterei - Sátánfattyú
John Carpenter második Masters of Horror-epizódja (második évad, ötödik epizód), többek között Ron Perlmannel.
Vetítik: Viasat6 - 23:00

Micmacs - (N)Agyban megy a kavarás
A Hosszú jegyesség nagyívű romantikus drámája után Jean-Pierre Jeunet visszatért a groteszk komédia (lásd: Delicatessen, Elveszett gyerekek városa) műfajához. A 27 millió euróból készült filmben Bazin (Dany Boon) barátai segítségével tönkre akar tenni két fegyvergyártó vállalatot, őket okolja ugyanis, hogy egy véletlenül elsült pisztoly miatt egy lövedék maradt a fejében. (BS)
Vetítik: m2 - 23:44

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr756669931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása