Filmvilág blog

Tévéajánló - Kedd (08.26.)

Nem éppen Bergman

2014. augusztus 26. - Orosdy Dániel

gran-torino-2008.jpgSzimpla ügy
Sam Raimi zseniális, de némileg félreértett bűnügyi drámája többek között  Bill Paxton, Bridget Fonda és a szerepért Oscarra jelölt Billy Bob Thornton remek alakításával. Nem mellesleg a saját regényét filmre író Scott Smith-t ugyancsak felterjesztették az Amerikai Filmakadémia díjára.
Vetítik: Film Mánia - 21:00

Doom
A kiváló operatőr, Andrzej Bartkowiak gyengécske akciófilmje a népszerű játék alapján Dwayne "The Rock" Johnsonnal és Rosamund Pike-kal.
Vetítik: Viasat3 - 21:15

Gran Torino
A legenda, Clint Eastwood eddigi utolsó filmje színészként, avagy Piszkos Harry megöregedett, de a szíve még a helyén. Kritika.
Vetítik: RTL Klub - 21:25

Cool túra
A Másnaposok rendezőjének filmje. Nem éppen Bergman, de az Amerikai pite nyomán újra népszerűvé váló tinivígjátékok között a jobbak egyike.
Vetítik: TV2 - 22:30

Színésznők bálja
Vígjáték a Cannes-ban elismert Polisse rendezőjétől, a rendezőként (és Luc Besson exeként) is ismert Maiwenn Le Bescótól. Szereplők (többek között): Bertrand Blier, Romane Bohringer, Julie Depardieu, Charlotte Rampling és a rendezőnő.
Vetítik: Duna - 23:15

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr776635979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása