Filmvilág blog

Fassbendernek élőben is megy az "I Love You All"

A nap videója

2014. augusztus 09. - filmvilág

Chris Sievey angol zenés-komikus a 80-as években kitalált magának egy színpadi karaktert: Frank Sidebottom néven, egy nagy papírmaszkkal a fején kezdett el fellépni, először csak a koncerteken, majd a rádióban és saját tévéshowjában is. Az ő figurája ihlette meg a Kecskebűvölők íróját, Joe Ronsont és Peter Straughan forgatókönyvírót (Mrs. Ratcliffe forradalma, Kecskebűvölők, Suszter, szabó, baka, kém) illetve  Lenny Abrahamson rendezőt és elkészült a Frank. Címszereplője a csak pár tucat ember által ismert, kísérleti zenét játszó The Soronprfbs együttes vezetője (Michael Fassbender), aki gyerekkora maszkot visel a fején, és soha egyetlen pillanatra sem veszi le. A különc zsenit és a hasonlóan furcsa zenésztársakat a banda új tagjának (Domhnall Gleeson) szemén keresztül ismerhetjük meg. Jon szeretné, ha ismertebbé válna az együttes, a közösségi oldalaknak köszönhetően fel is figyel rájuk a közönség, de a bandában ennek nem mindenki örül.

Fassbender tegnap ellátogatott Stephen Colbert műsorába, és bebizonyította, hogy a film fináléjában elhangzó "I Love You All" című dalt élőben is elő tudja adni. A szintetizátorokat természetesen a másik két főszereplő, Maggie Gyllenhaal és Domhnall Gleeson bűvölte. (Maga az interjú itt nézhető meg.)

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr686589481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása