Filmvilág blog

Tévéajánló - Vasárnap (07.20.)

Hitchcock, Scott, Semler

2014. július 20. - Orosdy Dániel

Napok romjai
James Ivory kiváló, szinte minden létező rangos filmdíjra jelölt drámája Kazuo Ishiguro regénye és Ruth Prawer Jhabvala forgatókönyve alapján, Anthony Hopkins és Emma Thompson főszereplésével. További szereplők: James Fox, Christopher Reeve, Hugh Grant, Michael Lonsdale. Producer: Mike Nichols.
Vetítik: ATV - 19:15

Jonah Hex
Egy képregényfilm, amely nem nőtt fel az előzetes várakozásokhoz. (Biztosan csak véletlen, hogy a producer ugyanaz a személy, aki Joel Schumacher kritikán aluli Batman-filmjeinek zavarbejtően rossz forgatókönyveiért is felel...) Ismerős nevekre azért telt a költségvetésből: Josh Brolin, John Malkovich, Megan Fox, Michael Fassbender, Michael Shannon, Wes Bentley, Aidan Quinn.
Vetítik: Film+ - 21:05

Szabotőr
Alfred Hitchcock thrillere, nem keverendő össze a rendező Szabotázs című munkájával.
Vetítik: Duna - 21:20

A szomszéd
Mark Pellington emlékezetes thrillere Jeff Bridges és Tim Robbins főszereplésével.
Vetítik: ATV - 21:40

Domino
Tony Scott akciófilmje Keira Knightley és Mickey Rourke főszereplésével. Richard Kelly (Donnie Darko) forgatókönyve valós esetet dolgoz fel: a címszereplő, Domino Harvey az akkoriban nagynevű színész, Laurence Harvey (A mandzsúriai jelölt) lánya volt, de korai halála bekövetkeztéig nem a kamerák előtt, hanem fejvadászként kereste a kenyerét.
Vetítik: RTL Klub - 22:00

domino-2005.jpg

Volt egyszer egy Amerika...
A Volt egyszer egy Amerika igazi remekmű és csodálatos mozi, bár nem olyan tökéletes, mint nagy elődje (...) kisebb hibái ellenére is minden idők egyik legnépszerűbb és legjobb filmje.
Vetítik: m1 - 22:00

Anakonda
Nézhető Cápa-koppintás (még Bill Butler operatőrt is lenyúlták hozzá Spielberg filmjéből, aki hozta is a rá jellemző magas színvonalat). Szereplők: Jennifer Lopez, Ice Cube, Eric Stoltz, Jon Voight, Jonathan Hyde, Owen Wilson, Kari Wuhrer.
Vetítik: TV2 - 22:20

Tűzvihar
Az Oscar-díjas operatőr, Dean Semler rendezői bemutatkozása Howie Longgal, Scott Glennel, William Forsythe-tal, Suzy Amis-szel és Barry Pepperrel.
Vetítik: RTL Klub - 01:10

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr36484585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása