Filmvilág blog

Tévéajánló - Kedd (06.24.)

Nicol, Forman, Zanussi

2014. június 24. - Orosdy Dániel

Mackenna aranya
J. Lee Thompson nagyszabású, kis hazánkban különösen népszerű westernje a kor nagy sztárjaival (Gregory Peck, Omar Sharif, Telly Savalas, Keenan Wynn, Lee J. Cobb, Burgess Meredith, Edward G. Robinson, Eli Wallach). Forgatókönyv: Carl Foreman. A forgatáson ott buzgárkodott az ifjú George Lucas is, akinek állítólag néhány szakmai tanácsát meg is fogadták.
Vetítik: Film+ - 19:00

Lopott idő
Andrew Niccol rendező (Gattaca, Fegyvernepper) visszatért a sci-fi műfajához, a rendezés mellett ráadásul a forgatókönyvet is ő jegyzi. A történet szerint a jövőben az idő a legfontosabb fizetőeszköz: sikerült megállítani az öregedést, de csak azok lehetnek hallhatatlanok, akik gazdagok. A szegények kénytelenek megharcolni minden egyes percért – szó szerint. Főszereplők: Justin Timberlake, Amanda Seyfried, Cillian Murphy, Olivia Wilde. (BS)
Vetítik: RTL Klub - 21:25

Tűz van, babám!
Milos Forman klasszikus, Oscarra jelölt szatírája egy szépségkirálynő-választással egybekötött tűzoltóbálról.
Vetítik: Duna - 21:30

Illumináció
Krzysztof Zanussi Locarnóban is elismert drámája.
Vetítik: Duna - 22:50

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr866406557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása