Filmvilág blog

Tévéajánló - Hétfő (06.09.)

Az egésznapos matinén túl...

2014. június 09. - Orosdy Dániel

Quo Vadis?
Henryk Sienkiewicz regényének világhírű, óriási sikert aratott feldolgozása Mervyn LeRoy rendezőtől. Nero szerepében a nagy alakítást nyújtó Peter Ustinov.
Vetítik: ATV - 16:50

A három testőr
Alexandre Dumas klasszikusát ezúttal Paul W.S. Anderson (A kaptár) gyaláz dolgozta fel. (BS)
Vetítik: RTL Klub - 18:55

Zorro legendája
A Zorro maszkja folytatása, ugyanazoktól az alkotóktól (Martin Campbell rendező, Antonio Banderas, Catherine Zeta-Jones).
Vetítik: m1 - 20:20

Nagy durranás 2. - A második pukk
A filmparódiák másik modern klasszikusának folytatása, azaz egy másik klasszikus klasszikus-folytatás.
Vetítik: Viasat3 - 21:15

A hajsza
Adam Rifkin akcióvígjátéka Charlie Sheen, Kristy Swanson, Henry Rollins és Josh Mostel főszereplésével, valamint tucatnyi ismert arc cameójával (Ray Wise, Flea, Anthony Kiedis, Ron Jeremy, Cary Elwes etc.).
Vetítik: ATV - 21:40

hajsza.jpg

Bíbor folyók 2.: Az apokalipszis angyalai
A Piaf rendezőjének filmje, Mathieu Kassovitz korrekt thrillerének folytatása. Forgatókönyv: Luc Besson. Szereplők: Jean Reno, Benoît Magimel, Christopher Lee.
Vetítik: Story4 - 22:05

Rolling Stones Scorsese szemével
Martin Scorsese második koncertfilmje a Band búcsúkoncertjét rögzítő Az utolsó valcer után. Garantáltan érdemes megnézni.
Vetítik: m1 - 22:35

Erin Brockovich - Zűrös természet
Steven Soderbergh valós eseten alapuló drámája, de talán ennél is fontosabb, hogy Julia Roberts ennek a filmnek köszönhetően nyerte meg a "legjobb női főszereplőnek járó Oscar-díj" nevű szimpátiaszavazást.
Vetítik: TV2 - 23:05

Még egy év
Teszár Dávid szerint: "Hajlamos vagyok elfeledkezni arról, hogy Mike Leigh a világ egyik legnagyobb élő rendezője. Leigh emberismeretben, színészválasztásban- és vezetésben mesteri, és ez épp elég ahhoz, hogy a Még egy év egy mindennemű fals hangtól mentes mesterremek legyen."
Vetítik: m1 - 00:40

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr66289431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása