Filmvilág blog

Tévéajánló - Vasárnap (04.06.)

Melyiket válasszuk?

2014. április 06. - Orosdy Dániel

Wyatt Earp
Nemes, de sikertelen kísérlet a western feltámasztására 1994-ből, a Lawrence Kasdan -- Kevin Costner párostól (Silverado, A nagy borzongás, Több mint testőr). További szereplők: Dennis Quaid, Isabella Rossellini, Gene Hackman, Jeff Fahey, Mark Harmon, Michael Madsen, Bill Pullman, Tom Sizemore, Jim Caviezel.
Vetítik: Viasat3 - 11:00

Őrült, dilis, szerelem.
Az I Love You Phillip Morris-t jegyző John Requa és Glenn Ficarra romkomjában Steve Carell egy felszarvazott férfit alakít, aki több évtized után újból megpróbálja belevetni magát az életbe. (BS)
Vetítik: RTL Klub - 20:15

A csúf igazság
Romantikus vígjáték Katherine Heigllel és Gerard Butlerrel.
Vetítik: Cool - 21:00

Dermesztő szenvedélyek
A Spielberg-protezsált Phil Joanou nézhető Hitchcock-utánérzése Richard Gere, Kim Basinger, Uma Thurman, Eric Roberts, Paul Guilfoyle és Keith David főszereplésével.
Vetítik: Viasat6 - 21:05

Egy erkölcstelen mese
Neil LaBute gonosz szatírája Nastassja Kinski, Jason Patric, Catherine Keener, Aaron Eckhart és Ben Stiller főszereplésével.
Vetítik: Viasat3 - 22:00

erkölcstelen mese.jpg

Gyorsabb a halálnál
Sam Raimi alaposan félreértett posztmodern westernje. A leggyengébb pont sajnos épp a főszereplő-producer, Sharon Stone, a színészgárda egyébként szinte tökéletes (ebben a filmben játszott utoljára Woody Strode, John Ford egyik kedvence, a Volt egyszer egy Vadnyugat bevezetőjét uraló egyik bérgyilkos), és a rendezőt sem hagyta cserben őrült stílusérzéke.
Vetítik: Film+ - 23:05

Átkozott boszorkák
Az elsősorban színészként ismert Griffin Dunne romantikus vígjátéka Sandra Bullock és Nicole Kidman főszereplésével. További szereplők: Goran Višnjić, Aidan Quinn, Stockard Channing, Dianne Wiest, Evan Rachel Wood.
Vetítik: Cool - 00:40

A magányos zsaru
A méltán népszerű francia krimik egyik gyengébb reprezentánsa a korábban jobb formát mutató Jacques Deray rendezőtől (Borsalino, A medence), a mindig kőkemény Jean-Paul Belmondo főszereplésével.
Vetítik: Film+ - 01:10

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr45957282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása