Filmvilág blog

Tévéajánló - Szerda (04.02.)

Malkovich, Molina, Clooney

2014. április 02. - Orosdy Dániel

Jonah Hex
Egy képregényfilm, amely nem nőtt fel az előzetes várakozásokhoz. (Biztosan csak véletlen, hogy a producer ugyanaz a személy, aki Joel Schumacher kritikán aluli Batman-filmjeinek zavarbejtően rossz forgatókönyveiért is felel...) Ismerős nevekre azért telt a költségvetésből: Josh Brolin, John Malkovich, Megan Fox, Michael Fassbender, Michael Shannon, Wes Bentley, Aidan Quinn.
Vetítik: Film+ - 21:00

Elátkozott Ella
Családi vígjáték erős színészgárdával (Anne Hathaway, Hugh Dancy, Cary Elwes, Joanna Lumley, Minnie Driver, Heidi Klum).
Vetítik: Story4 - 21:35

Égető bizonyíték
A Coen-fivérek szatírája. Szereplők: John Malkovich, George Clooney, Brad Pitt, Frances McDormand, Tilda Swinton, Richard Jenkins, David Rasche.
Vetítik: RTL Klub - 00:15

Végre karácsony!
Díjnyertes vígjáték, melyben Hollywood majd' mindegyik "latino" (vagy csak spanyolos nevű) színésze szerepel: Alfred Molina, John Leguizamo, Luis Guzmán, Elizabeth Pena, Freddy Rodríguez, Jay Hernandez.
Vetítik: Tv2 - 02:10

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr985890145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása