Filmvilág blog

Tévéajánló - Szerda (02.26.)

Mamet, Lynch, Ritchie

2014. február 26. - Orosdy Dániel

Fehér Agyar - A mentőakció
A Lucio Fulci filmjeivel kezdődő olasz Fehér Agyar-sorozat harmadik része az első két rész rendezővé avanzsáló second unit directorától (Tonino Ricci), jórészt azonos stábbal, bár Franco Nerót immár egyik legjobb imitátora, Maurizio Merli pótolja. További szereplők: Henry Silva, Gisela Hahn, Benito Stefanelli, Donald O'Brien, Riccardo Pizzuti.
Vetítik: Film Mánia - 17:20

Háborús játékok
John Badham elismert, népszerű sci-fije Matthew Broderick és Ally Sheedy főszereplésével. Eredetileg Martin Brest rendezte volna, pár jelenete látható is a filmben.
Vetítik: Film Mánia - 18:55

Az arany markában
A szajré- és szélhámosfilm-specialista David Mamet szerethető heist mozija Gene Hackman, Rebecca Pidgeon (azaz Mametné), Danny DeVito, Delroy Lindo és Sam Rockwell főszereplésével.
Vetítik: Film Mánia - 21:00

Kiképzés
Hatásos akciókrimi egy kezdő rendőrtiszt (Ethan Hawke) új szolgálatban eltöltött első napjáról. Denzel Washington ripacskodását Oscarra érdemesítették.
Vetítik: Viasat3 - 21:25

Vakond (alias A vakond)
Rangos díjakra jelölt lengyel-francia dráma.
Vetítik: Duna - 21:35

vakond2011.jpg

Lost Highway - Útvesztőben
David Lynch kultfilmje, a Veszett a világ után ismét Barry Gifford írói közreműködésével. Szereplők: Bill Pullman, Patricia Arquette, Balthazar Getty, Richard Pryor, Robert Blake, Giovanni Ribisi, Gary Busey, Robert Loggia, Marilyn Manson, Henry Rollins.
Vetítik: Film Mánia - 23:00

21 Gramm
Alejandro González Inárritu első amerikai filmje, a Korcs szerelmekkel induló trilógia középső része. A forgatókönyvíró: Guillermo Arriaga. A három összefonódó sorsú karaktert Sean Penn, Benicio Del Toro és Naomi Watts alakítja.
Vetítik: RTL Klub - 00:05

Hullámhegy
Avagy ilyen az, amikor egy brit kultrendező olasz művészfilmet dolgoz fel az amerikai popsztár felesége kedvéért. Guy Ritchie, Madonna és Lina Wertmüller merész randija óriásit bukott a bemutató idején, de ez is része a rendező életművének.
Vetítik: TV2 - 02:45

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr595831316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása