Filmvilág blog

Tévéajánló - Kedd (01.07.)

2014. január 07. - Orosdy Dániel

Frequency
Gregory Hoblit (Legbelső félelem, Letaszítva, Hart háborúja) sci-fibe hajló thrillere Dennis Quaid és James Caviezel főszereplésével. Az alapötlet ritka zavarosnak és erőltetettnek tűnik, de ez maradjon az én bajom, a közönség és a kritikusok többsége úgysem ért egyet velem (és ők előnyt élveznek, mert már látták a filmet).
Vetítik: Viasat3 - 21:20

Felkoppintva
Judd Apatow romantikus vígjátéka Seth Rogen, Katherine Heigl, Paul Rudd és Leslie Mann főszereplésével (azaz kb. a szokásos branccsal).
Vetítik: TV2 - 21:30

Lottózsonglőrök
Népszerű és elismert vígjáték Kirk Jones rendezőtől (Nanny McPhee, Mindenki megvan) a hatvanas években Oscar- és Golden Globe-jelölt Ian Bannen főszereplésével, aki egy évvel a halála előtt ezzel a filmmel abszolválta a nagy visszatérést.
Vetítik: Duna - 22:10

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr785741545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása