Filmvilág blog

Tévéajánló - Szombat (12.21.)

Karácsonyifilm-szűrő: ON

2013. december 21. - Orosdy Dániel

nagy csapat.jpgA főfelügyelő
Henry Koster zenés vígjátéka Gogol A revizor című darabja nyomán. A címszerepben: Danny Kaye.
Vetítik: Duna - 13:30

Az aranyfej
Amerikai-magyar koprodukció (!) 1964-ből (!!). A több hollywoodi klasszikust is rendező Richard Thorpe ifjúsági filmje jeles magyar színészek, valamint Buddy Hackett, George Sanders, Jess Conrad és Denis Gilmore főszereplésével. Innen merített Bujtor István is ötleteket A pogány Madonnához.
Vetítik: Duna - 16:10

A Macska - Le a kalappal!
Dr. Seuss (A Grincs) népszerű könyvének nagyot bukott adaptációja Mike Myers-szel. További szereplők: Dakota Fanning, Alec Baldwin, Kelly Preston.
Vetítik: TV2 - 16:20

Magyar vándor
Herendi Gábor vígjátéka, sok jó színésszel. A körömletépésnél szórakoztatóbb, ez is valami.
Vetítik: Viasat3 - 16:30 / Cool - 16:50

A nagy csapat
Az Oscar-díjas forgatókönyvíró, David S. Ward (A nagy balhé) legismertebb rendezése. Sablonokra épülő, humoros sportfilm Tom Berenger, Charlie Sheen, Wesley Snipes és Rene Russo főszereplésével.
Vetítik: Film Mánia - 21:00

Amerikai nindzsa 3: A véres vadászat
Dudi hol vagy, merre jársz?... Steve James ezúttal David Bradley oldalán intézi el a gonoszokat. (És még Sam Firstenberg rendezőt is valami Sundstrom próbálta pótolni.)

Vetítik: Viasat3 - 21:00

Másnaposok
Todd Phillips nehezen megfejthető okok miatt kirobbanó sikert aratott vígjátéka Bradley Cooper, Zach Galifianakis, Ed Helms és Heather Graham főszereplésével.
Vetítik: Cool - 21:00

Hair
Milos Forman hazánkban klasszikusnak minősülő musicalje Treat Williams-szel, Beverly D'Angelo-val és John Savage-dzsel.
Vetítik: Duna - 21:15

Paraziták
[David Cronenberg a]z ezredvégi biohorror kulcsrendezője korai filmjeiben kiadós botrányokhoz is elegendő nyíltsággal ábrázolta a szexualitás, az agresszió és a megszállottság összefonódását: az 1975-ös Parazitákban a testrabló-filmekből ismerős (de ezúttal egy őrült tudós által létrehozott) puhatestűek terjesztik a szexőrültet, gyilkos orgiába taszítva egy csúcsmodern lakóház teljes bérlőközösségét. A halálig tartó bacchanália feltárja a steril falak közé szorított állatias ösztönöket, a Paraziták áldozatai nemtől és kortól függetlenül ülik a hús ünnepét, hogy a hírhedt zárójelenetben tömött konvojban kezdjék meg a globális terjeszkedést. (SL)
Vetítik: Viasat6 - 22:00

Újabb parajelenségek
Oren Peli lassan 5 részesre bővülő sorozatának második része.
Vetítik: TV2 - 22:15

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr435695766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása