Filmvilág blog

Nyerd meg A komornyikot!

Játék

2013. november 22. - filmvilág

komornyik.jpgA héten mutatták be a magyar mozik Lee Daniels A komornyik című filmjét, amely Wil Haygood cikkén, illetve a belőle írt könyvön alapul. A Washington Post újságírója annak az afroamerikai komornyiknak az életét dolgozta fel, aki Harry Trumantől Ronald Reaganig nyolc elnököt szolgált a Fehér Házban.  

A kötet magyarországi kiadójával, a Gabóval közösen szervezett játékunkban három szerencsés olvasónk nyerheti meg a kiadványt. Ehhez mindössze válaszolni kell az alábbi kérdésre:

Lee Daniels melyik filmjét forgatta saját forgatókönyvből?

A válaszokat (névvel és postacímmel együtt!) a blog.filmvilag@gmail.com címre várjuk. A nyereményeket postai úton juttatjuk majd el a szerencsésekhez, a beküldési határidő: jövő hét péntek, vagyis november 29.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr25649169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása